Parfüm ajándékszettek 10.000 Ft alatt

Igen, jól látjátok, nem lehetetlen 10.000 Ft alatt parfümszettet vásárolni, igaz erősen vegyes a mezőny, de sikerült nektek olyan csomagokat keresnem, amelyeket szívből ajánlok, íme! Az alábbi szetteket a Notino.hu kínálatából válogattam, ha ráklikkeltek a parfümök nevére, akkor átvezet benneteket a webshopra.

Édesszájú lányoknak – Aquolina Pink Sugar

Konkrétan neki köszönhetjük a vattacukor illatú őrületet, ami végigsöpör a fiatalok között. Kifejezetten jól árasított, 6800 Ft-ért egy 50 ml-s parfümöt és hozzá testápolót kapunk.

Letiszult stílusú, sportosan elegáns nőknek – Jennifer Aniston Jennifer Aniston

Végre hazánkban is kapható Jennifer Aniston színésznő saját parfümje, amely Amerikában kifejezetten népszerű illatnak számít. Már-már nevetségesen olcsón igazán jót vehetünk, hiszen a szett ára 7900 Ft (!), ebben pedig egy 85 ml (!) parfüm, testápoló, tusfürdő és egy miniparfüm van. Azonnal lecsapni rá, amíg van!

Trendi csinibabáknak – Police To Be Queen

Bár én idegenkedek a koponya formájú üvegektől, meg kell hagyni, hogy a trendi fiatalok imádják, és viszik, mint a cukrot. Szóval ha a családban van 14-25 közötti lány, aki érzékeny a divatra, akkor annak tuti befutó lesz ez az illat. 9600 Ft-ért 40 ml parfüm jár plusz testápoló.

Extravagánsoknak – Lady Gaga Eau de Gaga

Kevésbé lett hype Gaga második illata, viszont parfümös berkekben sokkal népszerűbb. Totálisan uniszex, formabontó, extravagáns. 6900 Ft, és van benne 30 ml parfüm, plusz tusfürdő, testápoló. Nagggyon jó ár!

Klasszikus stílust kedvelőknek – Laura Biagiotti Roma

Róma, örök szerelmem, Roma pedig a nagy betűs klasszikus, Laura Biagiotti egyik nagy sztár illata (a másik a Laura). Nem lehet megunni. Én 30-on túl bátran ajánlom azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a klasszikus eleganciát. 9900 Ft-ért egy 25 ml-s parfüm és hozzá testápoló jár.

Nőiességüket hangsúlyozni szerető nőknek – Hugo Boss Ma Vie

9700 Ft-ért olyan nőcis, trendi, modern illatot kapsz, hogy csak na! 30 ml parfüm, plusz testápoló.

Hipszter fiúknak és lányoknak Calvin Klein CK2

Az újraértelmezett CK2 nagyon menő a hipszter fiatalok között, és azon nem fiatalok között is, akik szeretik az üvegtisztaságú, harmonikus. letisztult illatokat. 9500 Ft-ért egy 100 ml-s parfüm és egy stift jár. Megéri!

Femme fatale-oknak – Viktor & Rolf Flowerbomb

Most komolyan, 8700 Ft-ért már meg lehet venni ezt a cuki szettet, benne egy 7 ml-s parfümmel, testápoló tejjel, testápoló krémmel és tusfürdővel. Mindenki vegyen, mert ez nagyon megéri! És nem mellesleg minden idők legjobb 50 parfümjében benne van a Flowerbomb, én is imádom!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter