Paco Rabanne Olympea és Invictus Intense

Paco Rabanne forradalmi tervező. Radikális designer, aki felrázta a hatvanas éveket. Az első nagy bemutatók tervezője, ahol a modellek mezítláb vonultak. Az ő egyedisége: érzéki formák ipari anyagokkal megálmodva, de megtartva a szabad mozgást. Páncél, mint egy érzéki ruha; fém, mint a második bőr. Rendkívül bátor! Extrém, szabad, avantgárd. Ezek a kódok testesítik meg még mindig Paco Rabanne ruháinak és illatainak lényegét. Illatok, melyek építészeti ihletésűek, de szabad szelleműek. Erős és szokatlan mind, csak a fantázia szab határt.

A győzelem szelleme áll a 2013-ban megalkotott Invictus előtt. A bajnok, akinek semmi és senki sem tud ellenállni. Két évvel később Olympéa adja az erőt a nőknek. Velük mi is hősökké válhatunk! Invictus egy valódi férfi, annak minden erejével; egy tévedhetetlen hős, aki sosem adja fel. Egy földi isten. Olympéa az egyedülálló ikon. Borotvaéles elme, fenséges test, isteni királynő. Két igazán kivételes személy. Ők ketten együtt; egy kirobbanó találkozás…

 

Olympéa Intense

Egy tökéletes alak. Az üveg eleje kört formáz, akárcsak a nap, rézszínű dísszel megkoronázva. Klasszikus antik kódok egy leheletnyi ultramodern csábítással. A geometrikus forma és a szimmetria testesítik meg az erejét. Az ívek és a precíz arányok adják az érzékiséget. Tökéletes forma. Az Olympéa Intense változatában az ámbra adja meg az alaphangot és irányítja a designt. A ragyogó fém az előkelőséget tükrözi, s ott az áhított babérkoszorú. Csiszolt borostyán az üveg teteje. Egy illat pézsmás jegyekkel, tökéletes harmóniában az orientális vaníliával. A nőiesség határozott kinyilatkoztatása.

Keleties érzéki illat

Visszapillantás: az Olympéa kettősségét a virágos frissesség és a kasmírfába ágyazott „sós vanília akkord” érzékisége adja. Az illat megálmodói Loc Dong, Anne Flipo és Dominique Ropion. Az Olympéa Intense illatnál Loc Dong megőrizte az eredeti összetevőket, és az érzékiséget egy új szintre emelte. Még több sós vanília, mely a lágy, meleg ámbrával még jobban kibontakozik. Csodás egyesülés. A parfümőr mindig egy képzeletbeli párbajt lát, ahol az ellentétek vonzzák egymást. Az egyik oldalon a virágos impulzus jellemző: a fehérbors ellen a narancsvirág abszolút és a grapefruit virág; a másik oldalon egy erőteljes szenvedély, a vanília tör ki a cédrusfa melegével. Mélyen, egy csipetnyi só érezhető. Fehér ámbra akkord jegyei jelennek meg. Pézsma, bársony. A meleg bőr érzete, só a tengerből. Olympéa egy sexy királynőként tűnik fel, és mindenkit leszerel, aki az útjába kerül. Az Olympéa fejjegyében fehérbors és sós vanília, szívjegyében narancsvirág és cédrus, alapjegyében pedig grapefruit virág és fehér ámbra dominál.

Isteni szépség

Luma Grothe – az Olympéa emblematikus arca – visszatért, hogy megszemélyesítse az Olympéa Intense nőt. Ez a fiatal modell lány még csak 23 éves, de már nagy nevekkel dolgozott együtt. Brazíliában született, de német, japán és afrikai gyökerei adják valódi egyediségét. Gyönyörű tekintetét természetessége és varázslatos macskás szemei adják. Luma tökéletesen belebújik ebbe a képzeletbeli istennő bőrébe, dacol az istenekkel. Kecsessége – mely fenomenális – figyelemreméltó, akárcsak tekintete: játékos és intenzív.

Invictus Intense

A trófeát a győztes kapja. A vágy tárgya: egy tömör üveg serleg, tetején egy diadalittas csillogó fém tetővel. Robosztus, tiszta, atlétikus. Az ellentétek fokozzák az egyensúly megtartását. A hűvös üveg és a tető, mely ereje a részletekben rejlik: különálló és cizellált ívek, építészeti ihletésű fogantyúk. Plasztikus befejezés. Az Intense kiadás egy lehetőség, hogy a trófea megerősítse új erejét. Sötétebb, mélyebb, az új illatnak megalkotva. A serleg lakkozott hatású átlátszó üveg felületű, metálszerű tetővel és benne az acélkék folyadék. Teljes intenzitás.

A mindenható fa

Üdítő frissesség kontra vad érzékiség. Invictus friss-fás illata az izzó ámbra és a tengeri „sós bőr” akkord között ível. Ahhoz, hogy az Invictus Intense megszülessen Juliette Karagueuzoglou egyesítette erőit Anne Filpo és Dominique Ropion orrokkal, és megalkották a rendkívül sexy ambrás-fás illatot. A vadság helyett a heves érzékiség emelkedik ki. Az illat alapját a sós-ámbrás akkord és a dinamikus fás jegyek adják. A só fémjelzi az Invictust. Az ámbra intenzívebb, érzéki hatást kelt. Kiegyensúlyozzák egymást. Ismét két erő találkozik, majd egyesül. Mágikus összeolvadás. Először egy fűszeres-friss illatot érzünk: zöld-aromás babérlevél és narancsvirág, felhevítve a fekete bors és kardamom duóval, mint az intenzív frissesség utórezgéseként, mely rendkívül érzéki, majd a whisky akkord dominál. Az ámbra akkord a puha, fás meleget adja, ezzel szemben él a fekete ámbra és a fás jegyek ereje, a tengeri-sósbőr hatásként. Lezárásaként az illat – csúcspontjaként – eme hullámzó, heves fináléban végződik. Az Invictus érzéki illatjegyei: fekete bors, narancsvirág, babérlevél. Intenzív jegyei: ámbra akkord, krémes whisky akkord és sós fekete ámbra.

Az örök győztes

Nick Youngquest arcát már ismerjük (és a testét is): Ő maga Invictus! A bajnok megjelenése felejthetetlen: természetfeletti környezetben élvezi a győzelmi mámort. Nick az archetipikus fantázia hős. Maga a nyers férfiasság. A bajnok izmai Apolló testében (Nick profi sportoló volt – rögbi játékos). Kék szemek. Egy valódi férfi. A valóságban a jóképű 33 éves ausztrál srác ma modell és jógaoktató. Egyszerűen tökéletes.

Már kapható a parfümériákban az alábbi kiszerelésben:

Olympéa Intense Eau de Parfum 30ml

Olympéa Intense Eau de Parfum 50ml

Olympéa Intense Eau de Parfum 80ml

Invictus Intense Eau de Toilette 50ml

Invictus Intense Eau de Toilette 80ml



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter