Megújult a L’Occitane en Provence üzlete

Különleges eseményen jártam a minap, hiszen megújult a L’Occitane en Provence Váci utcai üzlete, pont az, ahol vásárolni szoktam, ha Budapesten járok (egyébként rendelni szoktam). Nekem eddig is nagyon kedves és vonzó volt az üzlet, de az új boltelrendezés sokkal világosabb, fókuszáltabb és szellősebb, tágasabb teret eredményezett, úgy érzem, öröm lesz ide mindig vissza-vissza térni. Megtudtam, hogy a L’Occitane üzletei máshol is hasonló arculatot fognak majd felvenni – nyilván a helyek sajátosságait figyelembe véve – , nekem kifejezetten szimpatikus az, hogy a termékek témakörönként, funkcióként vannak csoportosítva, jobban vonzza az ember tekintetét egy-egy termékcsoport így. Szimpatikus az is, hogy a pénztár az üzletben hátulra került, így előtérbe kerülhetett a kipróbáló pult mosdóval, ahol bármelyik terméket kipróbálhatjuk. Tágas az üzlet, így biztos, hogy elférünk a polcok között, nekem mindig az volt a félelmem, hogy a táskámmal leverek valamit:)

Szemben a bejárattal kapott helyet a kassza, ahol egy led tévén az éppen aktuális ajánlatok futnak, bár segítséget rögtön kapnak a betérők az eladóktól.
Jól láthatóan elkülönülnek a termékcsoportok, így könnyeben megtalálható az adott termék, amelyet keresünk. És fő helyen az imádott Arlesienne <3
Amikor mi meglátogattuk a megnyitót, épp Epres Panni volt a vásárlók segítségére, de az előző és rá következő órákban sztárvendég volt Oroszlán Szonja és Szentes Éva is. Panni meseszép volt, totál el tudom képzelni a márka képviselőjeként 🙂

Hatalmas érdeklődés övezte a megnyitót, rengetegen jöttetek el, hiszen aznapra nagyon jó kis akciót hirdetett a L’Occitane, 15 %-kal olcsóbban lehetett vásárolni, illetve törzsvásárlók kis meglepetéseket kaptak. Hatalmas tisztelet azért, amiért az aznapi bevételükből több mint 600.000 Ft-ot a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének ajánlották fel, mint kiderült számomra, a márka elkötelezett támogatója a szövetségnek, de erről későbbiekben beszámolok egy külön posztban.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter