Újdonság: Clinique Aromatics Elixir Premier

Szerintem sokan vannak úgy, hogy nem is tudják, hogy bizony az idők végezetéig bevésődött nekik az 1971-ben kiadott (atyaég) Clinique Elixir parfüm illata. Brutálisan erős orinetális, füstölős karakterű, az a fajta, amely vagy lebirkóz vagy vagy annyira domináns személyiség, hogy bírsz vele. Én ezidáig csak bátortalan próbálkozásokat tettem vele, nagy ritkán teszek vele egy bőrpróbát, de nekem túl sok, túl vintage túl old-school. De! Az Aromatics White az egyik kedvencem, ha úgy vesszük, akkor a sima Aromatics lebutított vagy éppen a 2010-es évek orrainak finomított változata, ezt kajálom én is. Persze az sem elhanyagolható szempont, hogy ha a Clinique kihoz egy illatot, arra illik odafigyelni, mert mégiscsak sok kultikus illatot adott a világnak, lásd Happy.

Idén jelent meg az új Clinique illat, amely sajnos nem egy teljesen új illat debütálása, csak egy flanker, de azért vessünk rá egy pillantást, mert jó lehet. Az Aromatics Elixir Premier bár visszakacsint az eredeti illathoz, amelynek gazdagságát megtartva kívánja az illatok iránti szenvedélyt kifejezni, mégis egy újragondolt szerepet kap az illat, amely már messze túlmutat a puszta illatosításon. A parfüm művészete fejeződik ki az új kiemelt illatjegyek kapcsán, mint  rózsa, jázmin, mirha és a pacsuli, melyek a luxus érzetét kívánják felidézni. Várom!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter