Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Kívánságlistámon megjelenése óta szerepel Narciso Rodriguez For Her Pure Musc darabja. Kevés az olyan designer illat, amelynek szinte minden darabja, változata kultikus darabbá válik, és valóban valami újat mutat. A For Her 2003-as megjelenése óta a legjobb pézsmás illatok között szerepel, szintén legendás változata a Fleur Musc valamint az eau de parfum változata. Ez az a darab, amelynek minden változatát érdemes kipróbálni. Tavaly jelent meg a Pure Musc, azóta minden valamirevaló toplistán szerepel, ódákat zengenek róla parfümös berkekben, és én is majd elepedek érte. Hozzáteszem, nem éppen kedvenceim a markáns pézsmás illatok, de a For Her valami csodás elegye a pézsmának és a virágos jegyeknek.

A For Her Pure Musc az ikonikus pézsmás jegyeket tartalmazza, mégpedig olyan dózisban, amely szívjegyként emeli ki, azaz erős, határozottan jelen van az illatban. A virágos jegyek itt nem csak fehér virágok, hanem mint egy gondosan válogatott virágcsokor jelenik meg. Üde és egyben rendkívül romantikus, elegáns és kifinomult. Amitől megőrülünk érte, az az kasmír az alapjegyben. Puha, meleg, finoman fűszeres felhangú. Istenien simul össze a pézsmával. Tiszta, friss, köszönhetően a narancsvirágnak, és természetesen a pézsmának. És nem utolsó sorban rendkívül érzéki illat, titkos afrodiziákum.

Ha szeretitek a púderes, tiszta, kifinomult illatokat, akkor mindenképpen tegyetek próbát a For Her Pure Musc parfümmel, de érdemes a többi Narciso Rodriguez illat között is válogatni, mind különleges a maga nemében.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter