Most vásárolj L’Erbolario termékeket 30%-kal olcsóbban!

Erre az akcióra vártam egész évben: szeptember 4-ig minden L’Erbolario termék 30%-kal olcsóbb a Myropolium webshopjában. Mondjuk az alapáruk sem magas, de ekkora kedvezménnyel több terméket is a kosaramba pakoltam, mert imádok feltankolni. 🙂 Összegyűjtöttem nektek, hogy melyek a kedvenc L’Erbolario termékeim, és hogy mit fogok én megvásárolni, amíg tart az akció.

Először is, a valódi púderillat szerelmeseinek (és a Teint de Neige rajongóknak) muszáj kipróbálni az Iris sorozatot, tokkal-vonóval. Na, de ha ez nem megy, akkor most érdemes kezdésként a a 15 ml-s Iris parfümbe beruházni, és hozzá megvenni a nagy tégelyes (300 ml) testápoló krémet. Egyszerűen az L’Erbolario testápoló krémjei fantasztikusak: gazdag, testes textúrájúak, ugyanakkor könnyen beszívja a bőröm, és elképesztően intenzív az illatuk. Így a parfümből tényleg elég 1-2 fújás a testápoló mellé.

Parfümista körökben nagyon népszerű a L’Erbolario Pipacs (Papavero) parfümje, ami nem csak egyedi és különleges illatú, hanem kiváló minőségű, nagyon tartós illatú. A márka egyik népszerű darabja, sokszor elkapkodják, érdemes lecsapni rá.

Az egyik legkeresettebb uniszex L’Erbolario illat, a Meharées, amely meleg, forró sivatagi hangulatot és a karavánok fűszerillatának egyvelegét kínálja. Őszre, télre tökéles!

Nagy kedvencem a Frescaessenza, amelynél harmonikusabb, boldogabb illatot még nem szagoltam. Cédrusfa központú, kissé kesernyés, friss és púderes virágos jegyekkel tarkított uniszex illat, mindig ezt fújom, ha kell egy kis pozitív löket. Nekem parfüm van, és szeretnék venni egy testápolót és tusfürdőt is hozzá. El ne kapkodjátok előlem! 😉

Új illat a L’Erbolario háza táján, most van itt az alkalom, hogy kedvezményesen kipróbáljuk! A Patchouly (Pacsuli) fás, krémes uniszex parfüm, amelyben a jávai pacsuli, ylang-ylang és vanília található. Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Nagyon megszerettem a L’Erbolario Dalia illatát, elegáns, ragyogó, nőies és kifinomult darab. Nagyra-főre fújom a parfümöt és kenem a testápolót, de tusfürdőm még nincs ebből az illatot, egyet mindenképpen beszerzek. Egyébként nagyon jó kis ajándékcsomagokban kapható.

Jó válogatást kívánok!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter