Lolita Lempicka L’Eau en Blanc – parfümkritika

A púderes parfümöknek hatalmas rajongótábora van, a talcum vagy babapúder és a hagyományos, női púder illatú parfümök mindig is nagyon keresettek voltak, kifejezetten népszerű parfümkategória, nem csoda, hogy mindenki keresi a maga tökéletes púderes parfümjét. Nos, én azt a fajta púderességet szeretem, amely ahhoz hasonlít, mintha belépnék dédnagyanyám budoárjába (nem volt neki, de el tudom képzelni), melyet teljesen beleng a kencék púderes illata, ódon rózsa – és ibolyaillat mindenütt. Szívszerelmem a Puro Talco Profumo, sajnos már egy csepp sincs belőle, és nem tudom beszerezni, ennek enyhítése céljából szereztem be Lolita Lempicka L’Eau en Blanc illatát, mert úgy gondoltam, hogy ez majd felidézi azt az álomképet, amelyet a fejemben dédelgetek, ha púderes illatra gondolok. Röviden: bejött!

leau-en-blanc parfümblog

 Rajongok Lolita Lempicka parfümjeiért: nagyon bejön a design, az illat és az egész koncepció, kilóra megvettek, na! Használtam már pár LL illatot, legnagyobb kedvencem az alap Lolita Lempicka parfüm, második kedvencem pedig a L’Eau en Blanc. Nem is gondolná az ember, hogy ez is a Lolita vonalhoz tartozik, annak ellenére más karakterű, hogy bizony ebben is megtalálható az édesgyökér és cseresznye, de a sokkolóan “túltolt” púderes jegyeknek köszönhetően valami elképesztően puha finomságba lényegül át.

lolita lempicka leau en blanc

A L’Eau en Blanc pontosan attól jó, hogy ellentétekkel teli illat, melyből egy végtelenül letisztult, fátyolszerű aroma képeződik le: az eleve gourmand Lolita Lempicka illat hasonul át ezzé az ultra puha púderes fátyollá, úgy, hogy a szívében megmarad az a jól ismert kissé alternatív romantikus lány, ami a LL illatok lényege. Az édesgyökér és a cseresznye akkordja nagyon halkan van jelen, teljesen elnyomja az íriszbe oltott ibolya akkordja, melynek porosságát, földességét a tonkabab nyomja el a heliotróppal kézen fogva. De! Annak ellenére, hogy az alapjegyben “tombol” a heliotróp, nem csap át “gejl” illatba, amely sok heliotróp illat sajátossága. Csodálatos az egyensúly, a légiesség, a törékenység és a valódi púderesség. Természetesen ehhez kell egy nagy adag pézsma az alapjegyek közé, amelynek tiszta, átható illata egyensúlyt teremt a túlzóan édes vagy éles illatok mellett.

Aki szeretne egy valóban szép, hordható púderes parfümöt, az tegyen egy próbát a Lolilta Lempicka L’Eau en Blanc parfümmel, garantálom, hogy szeretni fogja. Pláne úgy, hogy nagyon jó áron hozzá lehet már jutni, kifejezetten jó ár/érték arányú parfüm! (nem mellesleg az üvege, doboza…valami meseszép!)

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter