L’Occitane Cerisier Étoilé – az új, limitált cseresznyevirág illat

Minde évben tavasszal új, limitált cseresznyevirág illattal rukkolnak elő a L’Occcitane-nál. Hogy ez jó-e nekünk, vagy sem…feleslegesnek tartom, ugyanakkor (majdnem) minden évben én is megveszem ezeket, mert 5-ből egyszer nagyon bejön az új verzió. Legnagyobb kedvencem a Cerisier Eau Fraiche volt (akinél van elfekvőben, kérem szóljon, megveszem!), nagyon szerettem a zöldes-friss, szappanos illatát. Másik kedvencem a Cerisier Pastel volt, a többi verzió azonban felejthető kategória számomra. Nem azt jelenti, hogy rossz, hanem azt, hogy nem sok pluszt nyújtott a már unalomig ismert L’Occitane cseresznyevirágos illaton túl.

Az új Cerisier Étoile-lal nagy reményeim voltak. Hogy miért? Mert gerániummal, tubarózsával “felturbózva” kínálják, én meg azt gondoltam, hogy ez most valami iszonyú ütős lesz. Spoiler: hát nem.

Lássuk, mit kínál:

“Lélegezd be a közelgő tavasz illatát a derült, csillagos ég ihlette limitált kiadású Cseresznyevirág termékcsaládunk segítségével. Merülj el egy igazán érzéki élményben! Az új cseresznyevirág illat fenntartható Geranium Bourbon illóolajjal van gazdagítva, amelynek varázsereje a kíváló minőségében rejlik.
A Geranium Bourbon apró szálakkal borított leveleit, amelyek jellegzetes illatot árasztanak, kézzel szedik le évente két-három alkalommal. A tubarózsa akkorddal és a pézsmas illatjegyekkel együtt – rózsás, friss és érzéki illatot alkot. Provence-ban igen fontos időszak amikor a gyümölcsök begyűjtésre kerülnek a cseresznyefákról. Termelőinknek egész évben munkát és jövedelmet biztosítunk azáltal, hogy termékeinkben egyaránt megtalálható a cseresznyevirág- és a gyümölcs kivonata is. Az új Cseresznyevirág termékcsalád “Cerisier Étoilé” (fordítása “csillagokkal teli cseresznyefa”) nevét és dizájnját az a tény ihlette, hogy Luberon régióban, ahonnan cseresznye gyümölcs- és virágkivonataink származnak, található a híres Saint Michel Csillagászati Obszervatórium. A derült, csillagokkal tarkított éjszakai égbolt varázslatos aurát fest tavasszal a virágzó cseresznyefákra.”

És hogy a valóságban mit kapunk? A jól ismert Cerisier/Cherry Blossom/Cseresznyevirág DNS-ét, egy komolyabb, karakteresebb, testesebb felütéssel (tubarózsa, geránium), már-már élesebb, karcosabb összhatással. A leszáradás azonban friss, játékos, csakúgy, mint a megszokott Cseresznyevirág. A tubarózsa jól ismert akkordját kár keresni benne, nagyon halovány, a geránium fanyarsága talán hangsúlyosabb. Napok óta viselem, és szeretem magamon, jólesik beleburkolózni ebbe az illatba, pláne úgy, hogy a tusfürdőjét és testápolóját is használom. Apropó testápoló: tele van apró csillámokkal. Szerintem nem kellene bele. Nem egy különleges, korszakalkotó illat lett, de annak, aki szereti az alap Cseresznyevirágot, de már unja, annak remek választás. Én az akciós ajándékdobozt vettem meg, amiben parfüm, testápoló és tusfürdő van. A parfüm EDT koncentrátum, én testpermetként használom, mert igen halovány, de 10 fújás szerte a testre, tusfürdővel és testápolóval megtámogatva valóban egész nap érezhető illataurát kölcsönöz viselőjének. Az 50 ml-s EDT 13.400 Ft, a mai parfümárak mellett ez baráti, még akkor is, ha nem elég belőle két spricc. Limitált kiadás, 1-2 hónap alatt elkapkodják, ne várjatok akciókra, kuponos napokra, mert nem biztos, hogy addig lesz.

A webshopban itt találjátok: https://hu.loccitane.com/pages/uj-limitalt-kiadasu-cseresznyevirag-etoile-termekcsalad



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter