Une Nuit Nomade Click Song – parfümújdonság

“Zenéje a remény erőteljes érzését keltette mindannyiunkban” Nelson Mandela

Már sokat olvashattatok a blogon a niche Une Nuit Nomade parfümmárkáról. Nagyon szeretem az illataikat, egyedi és különleges atmoszférájú, kalandos kis illatok. Nem ontják magukból az újdonságokat, ezért kaptam fel a fejem, hogy újabb desztinációhoz érkezett az nomád útja.

CLICK SONG

Geránium – Rózsa – pacsuli – borostyán – vanília

A “Click Song”, a Qongqothwane, Xhosa nyelven, a nagy Miriam Makeba, Dél-Afrika sztárénekesnője, a városok gyermeke, akinek elképzelhetetlen sorsa volt, hozta el a világnak. Az apartheid elleni határozott kiállása miatt a száműzetés szárnyait volt kénytelen viselni. Beutazta a világot, hogy harcát ismertesse. Őt tartják Afrika anyjának.

A “Click Song” egy lángoló tisztelgés e rendkívüli nő előtt, egy pacsulilevélbe burkolt rózsabimbó, amelynek szilárd és mély gyökerei borostyánból és labdanumból merülnek eredete szent talajába.

MIRIAM MAKEBA

Miriam Makeba, más néven Mama Afrika, Dél-Afrika, sőt, maga Afrika nélkülözhetetlen része volt. Pályája és sorsa szinte elképzelhetetlen volt: a nyomornegyedek gyermeke, aki szinte véletlenül lett énekesnő, majd hazájában sztárrá vált, aki az apartheid elleni határozott kiállása miatt kénytelen volt a száműzetés szárnyait viselni.

A szülőföldjétől és rokonaitól elszakított harmincegy év alatt beutazta a világot, hogy harcát ismertesse, zenéljen, és könnyedén énekeljen zulu, xhosa, tswana, szuahéli, arab és angol nyelvek keverékén. Őt tartják Afrika anyjának.

Az 1960-as években az Egyesült Államokban Grammy-díjat kapott, Dél-Afrika büszkeségére. Folytatta harcát a faji megkülönböztetés ellen, és politikai nomádságának köszönhetően Guinea, valamint Algéria honosított állampolgára lett, mielőtt Belgiumba költözött. Csak a 90-es években, Nelson Mandela sürgetésére vitte vissza a szíve Dél-Afrikába. Vannak emberek, akik nem hagynak hidegen, és kitörölhetetlen nyomot hagynak jellemük erejével és elszántságukkal.”

Szívből ajánlom az Une Nuit Nomade honlapját/webshopját, ahonnan ingyen szállítással tudtok rendelni parfümöt. Nagyon jó áron vannak a 25 ml-s travel parfümök, én ezekből vásároltam be, épp elég arra, hogy felfedezzük a márka illatait.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter