Lili Bermuda Calypso – parfümkritika

Nemrég ismerhettétek meg itt a Parfümblogon a Lili Bermuda niche parfümház történetét és illatait. Egy hónapja új illattal jelentkezett a Bermuda szigeteken megtalálható parfümház, mely hűen eddigi irányelveihez, most is a Bermuda szigetek ihlette parfümmel örvendeztet meg bennünket.

“A Calypso megragadja a szigetcsoport Függetlenségi Ünnepének nyári hangulatát és energiáit, valamint a sziget élénk zenei ritmusát és életmódját. A Calypso friss keveréke a pezsgő jázminnak és bergamottnak. A parfüm szíve mutatja a gyümölcsös jegyeket, mint a Bermuda naspolya és a déli parton megtalálható tengeri fű aromás jegyeit. A Calypso illata végén a fehér pézsma puha és vizes jegye bontakozik ki, amely hosszan és tartósan időz a bőrön.”

Lili Bermuda Calypso
Lili Bermuda Calypso

Valóban friss, ropogós és citrusos illatélményt ad a Calypso! Isabelle Ramsay-Brackstone orra tökéletesen eltalálta azokat az arányokat, melytől egy aromás-zöld illat rendkívül frissítő és hordható illattá válik bármelyik nem számára. Bár személyesen még nem tapasztaltam a Bermuda szigetek hangulatát (szeretnék egyszer eljutni!), a Calypso által teljes mértékben magam előtt látom a sziget pezsgését, vibrálását. Szinte érzem, ahogy a meleg napsugarak felszárítják a bőrömről a tenger sós vízét, miközben a parton fekszem. Bár nálunk az ősz közeledik, mégis felemelő érzés visszacsöppenni a nyárba a Calypso által, reményt adva arra, hogy hamarosan újra itt a jó idő, amikor igazán kibontakozhat ez a parfüm!

A fejjegy friss és zamatos citrusai (mandarin és szicíliai bergamott) a fanyar bazsalikommal és petit grainnal megadják a parfüm hangulatát, felütését, mely kibontva, kinyílva majd végig kísér minket az egész illaton. A szívjegy naspolyája rendkívül szépen simul össze a tengeri fűvel és az alapjegy cédrusával, tökéletes egyensúlyba hozva a zöld-friss és aromás jegyeket. A neroli kifejezetten kellemes és üdítő jegyként bontakozik ki, mellette a rózsamuskátli enyhén citrusos, fanyarkás jegye szinte észrevétlen marad. Az aromás-zöld illatoktól eltérően a Calypso nagyon tartós és megfelelő hatósugárral rendelkezik, köszönhetően a meleg és puha fehér pézsmának és cédrusnak az alapjegyben, melyet a tengeri jegyek aromája ölel körbe.

Bermuda Függetlenségi Ünnep
Bermuda Függetlenségi Ünnep

Pezsgő, lendületes és élénk illat a Calypso, mely úgy táncol a bőrünkön, mint a karneváli zenei kavalkád: egyszerre lüktet, pezsdít és energiával tölt fel, mely felélénkíti a legunalmasabb hétköznapokat is.

Ha szeretnétek a Calypso parfümöt, vagy akár más Lili Bermuda illatot kipróbálni, a www.bermuda-perfumery.com oldalon rendelhettek parfümöt vagy akár illatmintát is.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter