Les Mini Chloé

Sejtettem, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek bőven elég egy parfümből 15-20 ml-s változat, mert ennél többet nem tudok elhasználni egy illatból. Az okokat tudjátok: gigantikus parfüm gyűjteményem van, egy élet is kevés hozzá, hogy minden elfújjam, másrészt mindent olyan hamar megunok. Szóval tapsviharral fogadtam a hírt, hogy a Chloé Les Mini Chloé néven a legnépszerűbb illatait kiadja, lássuk, miről van szó!

A Chloé illat imádóinak 2018-ban is gyűjtői kiadással kedveskedik. Jól ismert illatait most 20ml-es mini kiszerelésben bármikor és bárhová magunkkal vihetjük.

A Les Mini kollekció 5 tagja:

Chloé Les Mini Signature Fleur de Parfum Eau de Parfum 20 ml

 

Chloé Les Mini Signature Eau de Parfum 20 ml

Chloé Les Mini Signature Eau de Toilette 20 ml

Chloé Les Mini Love Story Eau Sensuelle Eau de Parfum 20 ml

Chloé Les Mini Love Story Eau de Parfum 20 ml

Vélhetően 9.900 Ft lesz egy üveggel, és ha utána számolunk, hogy most a Douglas-ban a sima Signature Chloé Eau de Parfum 30 ml-s változata 19.900 Ft (633/ml), az 50 ml 26.300 (526/ml) és a 75 ml 31.700 (423/ml) forint, akkor láthatjuk, hogy a 20 ml-s változat a maga 495/ml-ével egyáltalán nem rossz, sőt! Tudom, hogy mindig megéri ml árban kiszámolva a nagyobb mennyiséget, de akkor pénzkidobás, ha nem tetszik magadon és a polcon buggyan meg, mert van mellette másik száz vagy egyszerűen nem fújsz vele csak alkalomadtán. Ilyen esetekben bőven elég egy kis kiszerelés.

Elérhető: 2018. februártól a Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter