Giorgio Armani Si Passione – újdonság

“A vörös az életerő, a szenvedély jele. Egy jót ígérő, pozitív jel.” – Giorgio Armani

Azt hiszem, most már mindannyiunkban tudatosult, hogy a Si megkerülhetetlen a mai parfümvilágban, valahol egy tengelyen mozog a jelenleg trónjáról elmozdíthatatlan Lancome La Vie Est Belle-lel, ellenben érettebb, tüzesebb, és komolyabb illatnak gondolom. Armani mester nem tud hibázni, elég csak az Acqua di Gio vagy a Code vonalra gondolni, mind mára már legendás illatok. Az pedig, hogy a jelenleg legizgalmasabb színésznőt sikerült megnyerni a Si arcának, külön piros pont!

Ha már piros…nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, bizony a vadítóan izgató vörös gúnyába öltöztetett Si Passione igen népszerű lesz. Külön plusz pont, hogy ha már flanker, akkor legalább valami más,  mint az “intense, absolu, l’eau vagy fraiche” – habár ebből volt már variáns. Vörös üveg, kevés parfüm van, amely vörösbe borulva lett sikeres, mint mondjuk a Gucci Rush, vagy az általam imádott Versace Versus (ami megszűnt…), de a Si Passione kivételesen szemet gyönyörködtető darab!

Az illat megalkotója Julie Massé  volt, aki a ragyogás és a nőiesség kettősségét célozta kiemelni egy merész, magabiztos nő számára. A Sì Passione előidézi a Sì ikonikus illatjegyeit – a feketeribizli Jungle Essence nektárt, ragyogó, lédús körtével kombinálva. Az illat a tüzes rózsaszín borssal indít, akár egy adrenalinkitörés. A virágos szívjegy szenvedélyesen dobban a rózsaszirmok modern értelmezésében; az addiktív, púderes vaníliavirágnak, és a nőies jázmin kivonatnak köszönhetően, melytől érzékivé válik az illat. A Sì Passione az intenzív vanília, a rózsa és a vaníliavirág izgalmas kombinációja, mely így alkot egy érzéki, gyümölcsös—virágos illatot, az erő és a nőiesség egyidejű jelenlétét. A Sì Passione alapjegyei között megtalálható a cédrusfa, és az ámbrás-fás Orcanox, mely éretté, karakteressé teszi a kompozíciót, így tiszteleg e merész érzelem, a szenvedély előtt.

A következő kiszerelésekben lesz kapható februártól: 30 ml – 19.700 Ft, 50 ml – 27.200 Ft, 100 ml – 38.400 Ft.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter