Baldessarini Cool Force Sport

Baldessarini – megkülönbözteti a férfiakat a kisfiúktól

Erőt sugárzó férfiasság, ízléses elegancia. Ezeket a tulajdonságokat képviseli a Baldessarini Fragrances márka. Csak a Baldessarini férfi karizmája és szuverén kisugárzása teszi valóban különlegessé a mindig új egyéniségek után kutató, sikerorientált világot. Férfias erő, magával ragadó vonzás és lélegzetelállító dinamika.

Baldessarini Cool Force Sport – a frissesség erejének felfedezése

A 2017-ben már sikeres Baldessarini Cool Force kampányát példaértékű akaraterővel bíró férfiak ihlették. Erre a koncepcióra épít a 2018 február végén megjelenő új illat, a Baldessarini Cool Force Sport, amely sportosabb és dinamikusabb, és így átértelmezi az illatvonal higgadtságát. Ez az illat a tökéletes összpontosítást jelképezi, azt a pillanatot, amikor megtérül a befektetett kitartás és erő. Azokat helyzeteket, amelyek tele vannak dinamikával, de amelyekben ugyanakkor megáll az idő. A hűvös szelet úton a sportkocsival, a csúcsteljesítményt, amikor saját szívünk dobogása a fülünkben dübörög. A bravúros lesiklást a sípályán, a tenger hullámzását, amikor a vitorlás fordul, a hideg vízcseppeket a zuhany alatt egy energikus nap után.

 

Sportos – friss – markáns

Az illatkompozíció vibrálóan és frissen indít pezsdítő fejillatával, hogy aztán gyorsan belemerüljön az aromás szívillatba. A parfüm lényegét a férfiasan fűszeres rozmaring, sportos vízi akkordok, és a nemes neroli virág illata képezi. A fás alapillat – a cédrus és szantálfa – hatása ebben a kombinációban egyszerre hűvös és meleg. A pacsuli olaj teszi a Baldessarini illatjegyét egyedivé és azonnal felismerhetővé. Főbb jegyei: körte, bergamott, mandarin, kardamom, rozmaring, vizes jegyek, aldehidek, neroli, fehér pacsuli, pézsma, cédrusfa, szantálfa. Pezsdítő, vibráló illat olyan férfiaknak, akik a saját útjukat járják, és eggyé válnak a kihívásaikkal. Akik sportosan élik az életet, és akiknek elszántságából magabiztos elegancia sugárzik.

Hasonlóan friss-vizes karakterű a népszerű Nautic Spirit, amely szintén vizes-citrusos akkordokkal játszik, benne is kellő markáns jegy helyezkedik el, csak éppen a gyömbérnek és a currynek köszönhetően gyöngyözőbb, pezsgőbb hatású.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter