YSL L’Homme Cologne Bleue

Még ma is vallom, hogy a mainstream kategóriában az egyik legjobb férfi illatvonal az YSL L’Homme. Szívemnek kedves a sima L’Homme, az ultra népszerű La Nuit de L’Homme és a L’Homme Libre. Szám szerint a 2006-ban megjelent (azaz 12 éves) illat 15 változatot élt meg, ezeknek jó, ha a fele még kapható, hiszen ahogy a flankerek jönnek, úgy mennek is. Mindenesetre van olyan, amikor egy változat annyira bejön, hogy az állandó kínálat része marad (egy ideig), úgyhogy érdemes ezeket kipróbálni, hátha. Egy kis hangulat az új illatról:

Imádom az ilyen vágásokat, nagyon jól elkapják a hangulatot, bár jelen esetben igen közhelyes a feeling: van egy macsó, aki amerre jár, megbabonázza a nőket. Na! Próbáljunk már meg ennél kreatívabbak lenni!

Az új YSL L’Homme Cologne Bleue illatjegyei a várnarancs, citrom, narancs, vizes jegyek, fekete bors, kardamom, levendula, muskátli (geránium), zöldalma, kakukkfű, cédrus, pacsuli és szantál.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter