L’Erbolario Bouquet d’Oro – parfümújdonság

Érezhetően az ünnepi időszakba fordultunk, és számos újdonsággal találkozunk a parfümériák polcain. A Myropoliumba is két új L’Erbolario termékcsalád érkezett, amely nem titkolt céllal az ünnep fényét hivatott emelni. A két “Bouquet”, azaz virágcsokor a hagyományos ünnepi színekből merített ihletett: az arany és ezüst csillogását elevenítik fel. Külön öröm, hogy a két illathoz a L’Erbolario-tól megszokott bőséges termékpalettából szemezgethetünk, nekem tényleg már csak az okoz nehézséget, hogy melyik formában vásároljam meg az illatokat.

Napok óta tesztelgetem mindkét illatújdonságot, és nehéz kiemelni, hogy melyik a kedvencem, de most, az őszi-téli időszakban egyértelműen a L’Erbolario Bouquet d’Oro (Golden Bouquet) az, amelyet szívesen viseltem. Igazi aranylóan balzsamos-púderes illat, amely számomra Hollywood aranykorát idézi. Nagyvilági, glamúros, mondhatni, hogy femme fatale illat. Erőteljes púderes írisz van jelen az illatban, amely az édes és krémes akkordokat emeli ki egyfajta nagyvilági hangulattal. A tonkabab és a vanília párosa már jól ismert számunkra, hiszen rengeteg ma is népszerű illatban megtalálható. Ugyanakkor a vaníliavirág üde színfolt a kompozícióban, s ennek köszönhetően igazi virágos csemegével állunk szemben. Kiemelkedően dominál az aranyló ámbra és az elegancia a narancsvirág tiszta és kissé éles akkordjának köszönhetően jelenik meg.

A krémes-édes-púderes és orientális illatok közé sorolnám, számomra egyvelege a Kenzo Amour és a The One valamint a Shalimar illatoknak, a meleg és krémes vanília kapcsán pedig a Hypnotic Poisont juttatja eszembe.

Az utóbbi időben nem jelentkezett az L’Erbolario ilyen erőteljes illattal, én viszont nagyon örülök neki, hogy a természetes illatokkal oly mesterien bánó márka egy ilyen érzéki és nőies illattal örvendeztetett meg bennünket.

Kapható parfüm, testápoló, illóolaj, szappan, tusfürdő és csillámló púder formában, valamint ajándéknak is kiváló utazószett is elérhető.

Ráadásul még vasárnapig tart a 10%-os akciómyropolium.hu oldalon, siessetek, ha szeretnétek olcsóbban beszerezni őket.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter