L’Erbolario Bouquet d’Argento – parfümújdonság

Előző posztomban már olvashattatok az új arany és ezüst ünnepi illatpárosra, bővebben pedig a Bouquet d’Oro-ról is. Mindkét illat igazi csemege a parfümrajongók számára, s nekem is nehéz a választás, hogy melyiket használjam, végül a Golden Bouquet-t választottam, de csak azért mert ezt a hűvösebb időkben jobban esik viselni. Lássuk, hogy az ezürt újdonság mit nyújt!

Az L’Erbolario Bouquet d’Argento (Silver Bouquet) első pillantásra, első próbára egy könnyed friss és energikus uniszex illat. Majd kicsattan a citrusoktól. A petitgrain kesernyés aromája és a bergamott pikánsan fűszeres citrusosságát a bambusz vizes-zöld aromája kissé legömbölyíti. Nagyobb részben aromás karakterűként jellemezném, annyira természetes illatú, annyira friss és zöld, szinte azonnal kitisztítja az elmémet is, szinte vonzza az orromat, lehetetlen nem szeretni. Ugyanakkor a leszáradáskor a fehér pézsma kap erőre és istenien puha, már-már fás karakterű illattá szelídül. Alig várom, hogy nyáron a kánikulában viselhessem.

Uniszex illat, bátran viselheti mindként nem, de mégis az urak illata lesz ez, és én is nagyon gondolkodom azon, hogy a páromnak ezt fogom karácsonyra megvenni. Tehát ha valaki a férjének vagy párjának keres egy igazán friss, modern illatot, az szerezze be a Bouquet d’Argento-t. Engem egyébként a klasszikus CK One-ra emlékeztet halványan, míg parfümös fórumokon a Creed Silver Mountain Water-hez hasonlítják. Nagyon jó darab!

Siessetek, most a Myropolium.hu oldalon 10%-kal olcsóbban megvásárolhatjátok vasárnapig!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter