Karácsony Penhaligon’s módra

Tüneményes kisfilmet készített a karácsonyi szezonra a Penhaligon’s…kétség sem fér hozzá, nem csak az illatokhoz értenek, hanem a hangulatteremtéshez is. Íme:

Igazából nagyra értékelem a parfümház múltját és szakértelmét, több illatukat is használtam, és nem lettem elkötelezett rajongó. Szerintem az egyik legszebb illatuk az Iris Prima, az egyik legszebb íriszes-bőrös illat, amit valaha használtam. Emlékszem, első látásra, szaglásra beleszerettem. Ugyanakkor valami botrányosan hamar elillan a bőrömről. Hiába fogott meg a háttértörténete (balett ihlette), és hiába zseniális Alberto Morillas megint, nem használom, mert bosszant, hogy alig érezni rajtam. Nagyon szerettem az LP No.9-et is, amely egy iszonyúan meleg, fűszeres, aromás illat, olyan régi vágású összetevőkkel, mint a szegfű, levendula és a geránium, s mégis egy vadmacska illattá simul össze. Már nem kapható. Nagyon népszerű a háztól az Artemisia, amit én is megvettem, aztán jól a fiók mélyére süllyesztettem: szeretem a púderes darabokat, de ez nekem kissé túl pészmás, fullasztóan poros. Uraknak egyértelműen a Sartorial jön be, olyan igazi angol úriemberes, angolos stílusú aromás fougere illat levendulával és mézzel. Csak szólok, hogy népszerűsége egyre felszálló ágban van, érdemes kipróbálni.

Azt pedig bizton állítom, hogy az év legcukibb adventi kalendárjával rukkoltak elő! Egyértelműen must have darab, de sajnos az árát figyelembe véve, nem hinném, hogy landolna a karácsonyfám alatt (375 font).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter