Oriflame All or Nothing – parfümkritika

Még nem szerepelt Oriflame parfüm a blogon, bevallom, hogy az Amber Elixiren kívül nem használtam még a márkától semmit. Ez utóbbi az egyik legnépszerűbb parfüm a Love Potion-on kívül, de most itt a trónbitorló, ami felülírja az eddigi toplistákat.

Egyre másra divat a valamilyen használati tárgy alakú parfüm, ennek legsikeresebb darabja a tűsarkú formájú Good Girl. Azóta én csak gagyi próbálkozásokat láttam, de amikor kezembe került az Oriflame új, All or Nothing clutch (kézitáska) formájú darabja, elismerően bólintottam. Kifejezetten vagány lett a körítés, és a fiatalos kampány teljesen összhangban van az illattal.

Az illat nem hagy kétséget afelől, hogy a kor trendjét követi: édes, virágos és markánsan pézsmás illat meleg és száraz fás alapokkal. Az első illattalálkozás erőteljes és határozott. Azonnal a fás-vaníliás-jázminos akkord kúszik fel az orrba, a friss citrusos jegyek épp csak az egyensúly kedvéért vannak jelen, finomhangolásképp. Nagyon erősen vannak jelen a virágos jegyek, nekem olyan karakterű, mintha a La Vie Est Belle-t gyúrták volna össze a Good Girl-lel. Egyszerre cukorkásan édes és bájos, valamint nőiesen kacér és szexi.

“Egyedülálló vagy – légy az, aki vagy. Nem fél, hogy megjelenik és valóban megtapasztalja az életet, a maga módját.
Éld meg az életet! Az All or Nothing egy addiktív keleti parfüm, amelyet emlékek előhívására szántak. A gyönyörű vanília középpontba kerül, elbűvölő egyéniséget árasztva, amely buja magnólia és pezsgő citrommal fonódik össze. Az exkluzív technológiával kialakított, a felejthetetlen benyomás biztosítása érdekében, egyedülállóan hűvös és fényűző csomagolásba csomagolva – ez a luxus parfümélmény első lépése. Merj magad lenni ezzel az új All or Nothing illatkoncepcióval – mindig egyedi, kifejezve a személyiségedet.”

Érezhetően a márka egyik kiemelkedő illata, így számítani kell rá, hogy nem lesz olcsó. Cserébe egy olyan modern parfümöt kapunk, amely trendi és fiatalos.

Összetevők

Fejjegy: citrom, frézia, magnólia

Szívjegy: rózsa, jázmin, málna

Alapjegy: vanília, cédrus, pézsma



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter