Diptyque karácsonyi illatgyertya kollekció 2020

A Diptyque legújabb illatgyertya kollekcióját (Marvelous Beats) bemutató kisfilm megnézése után kényszert érzek, hogy azonnal rendeljek legalább egyet a háromból (másik kettőt meg ajándékba kérem, hello, Jesus!). Megacuki és trendi, imádom minden másodpercét.

De hogy valami informatív is legyen a posztban: gyakorlatilag minden idők legjobb illatgyertyáinak tartom a Diptyque gyertyáit. Tudom, több posztban is leírtam már, hogy ég és föld a drogériákban kapható darabok és a Diptyque gyertyái között. Az enteriőrillatosítás már hazánkban sem ördögtől való, sőt! Egyre több márka mutatkozik be hazánkban, gyertyákat, aroma diffúzorokat, katalitikus lámpákat és olajokat bemutatva, jobbnál jobb illatokban. A lakás illatosítása már nem merül ki a wc-illatosítókban, elektromos illatosítókban, hanem komoly iparággá nőtte ki magát. Elképesztő a lakásillatosító parfüm kínálat, amelyeket a lehető legjobb ilyenkor, karácsonykor ajándékozni.

És hogy melyik Diptyque gyertyát venném/kapnám szívesen? Nos, a Baies volt az első szerelem, amely feketeribizli illatú, de nagyon népszerű  Diptyque Odeyo illatgyertya, amely citrusos, gyógynövényes illatú. Csodaszép és klasszikus a Roses illatgyertya is.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter