Justin Timberlake és kedvenc illatai

Justin Timberlake igen sokszínű egyéniség, ismertük már mint N’Sync tagot, Britney Spears, Cameron Diaz pasiját, Jessica Beal férjét, színészt és nem utolsó sorban remek előadót, zenészt és dalszerzőt. Nos, Justin – hihetetlen de még csak – 33 éves lett ma, pimaszul fiatal és sikeres, ünnepeljük hát születése napját kedvenc parfümjeivel.

Justin-Timberlake

Kihagyhatatlan a sorból a Givenchy Play sorozat, melynek reklámarca Justin, és a Givenchy fiatalos-dinamikus illatvonalát remekül vezette be. Én szeretem.

Dolce & Gabbana legendás Masculine illata Justin nagy kedvence, egy klasszikus fás illat,  mely sajnos már megszűnt…

Ralph Lauren Polo volt tinikorszakának meghatározó illata. Bár szerintem nem kifejezetten tini illat a maga karakteres, füstös-fás, ízig-vérig férfias jellegével. Lehet, hogy Justin már akkor érezte a benne rejlő domináns férfit 🙂

És hogy egy kis francia csavar is legyen a kedvencek között, állítólag nagyon szereti Jean Paul Gaultier Fleur du Male parfümjét, mely a már jól megszokott JPG-féle polgárpukkasztó és egyben merész illatkompozícióját tartalmazza.

És hogy mit viselhet, ha éppen a vörös szőnyegen sétál roppant elegánsan? Úgy hírlik, hogy előszeretettel nyúl az angol oldschool parfümmárka, a Creed illataihoz. Nagyon jól állhatnak rajta.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter