Intimissimi parfümök, púderillatok új köntösben

Rajongok a púderes illatokért, ás ahogy észrevettem, ti is, hiszen az egyik legolvasottabb posztok szinte mindig púderes illatokról szólnak. Nem volt ez másképp az Intimissimi fehérnemű cég parfümjével sem, mely maga a megtestesült babapúder (volt). Igen, múlt időben, ugyanis a cég beújított, és 3 Intimissimi parfümmel álltak elő, melyeket már ki is próbálhattam az üzletben, és örömmel jelentem, hogy a púderesség megmaradt, csak 3 meseszép köntösbe öltöztették.

Intimissimi parfümök
Intimissimi parfümök

Intimissimi Innocent

Gyakorlatilag az előző Intimissimi illatot tartalmazza magában, már nem kifejezetten csak a púderes jegyek a döntőek, hanem egy kis ibolyával, szantállal, pézsmával, heliotrope virággal és tonkababbal érték el a babapúderes hatást. Kevésbé púderes, inkább nőiesebb oldalát mutatja, de még mindig ártatlanul tiszta illat!

Intimissimi Romantica

Nos, ez szóról szóra Chloe Eau Parfum, tehát aki azt szereti, ebben sem fog csalódni: tiszta púderes rózsa liliommal, pézsmával, jázminnal és cédrussal, melyet egy csipetnyi licsi dob fel.

Intimissimi Sensuale

Talán a legkihívóbb illat a három közül, erőteljesebb, testesebb, már amennyire egy púderes illatól ezt elvárhatjuk. Az orchidea érzéki jegye a főszereplő, melyet a lótusz vezet fel, a mirtusz fűszerezi, és a vaníliába ágyazott ámbra élénkíti fel.

A parfümök 50 ml-s kiszerelésben 10.900 Ft-ért kaphatóak az Intimissimi üzletekben (ne feledjétek, április 19-21 között Glamour-napok keretében 20%-kal olcsóbban hozzájuthattok!)

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter