Hugo Boss Alive Intense – parfümújdonság

A Boss Alive Eau de Parfum 2020-ban jelent meg a Coty licencével a Hugo Boss parfümcsalád számára, egy csodálatosan meleg és fás kompozíciót kínálva, amelyet Annick Menardo parfümkészítő alkotott. A puha, krémes, kissé gyümölcsös és édes-fűszeres keverék a pillanatban való elmerülés boldogságát hivatott ünnepelni.

“Az Alive egy új női illat, amelyet a merész döntéseket hozó nők ihlettek, és amelyet a függőséget okozó nőiesség, a vonzerő és az erő határoz meg; olyan tulajdonságok, amelyekből a Boss Woman minden nap merít, amikor megalkotja a siker definícióját.”

A Boss Alive pillérét 2021-ben a Boss Alive Eau de Toilette követte, amelyet Honorine Blanc és Marie Salamagne komponált, míg a Hugo Boss és a Coty az idei évre a gyümölcsös-fás-gyantás irányt választotta. Kicsit bódítóbb és édesebb, mint az előző két kreáció.

A Boss Alive Intense ugyanabban az alakú flakonban érkezik, mint elődei, most vörös színben, hogy megünnepelje a málnás jegyeket és az illat merész gyümölcsös aspektusait.

“Ez egy erőteljes illat, amely kiemeli az intenzív életörömöt, és dicsőíti a nők bátorságát szerte a világon, mindenkit meghívva arra, hogy élvezze azokat a pillanatokat, amikor egy nő igazán ÉLŐnek érzi magát, a kaland szellemétől vezérelve minden nap. A Boss Alive Intense tele van örömmel és magabiztossággal, és olyan nők illata, akik mernek lelkesen élni. Arra emlékeztet, hogy a legjobb módja annak, hogy teljes szívvel élvezzük az életet, ha bízunk az ösztöneinkben, és nem félünk a kiszámíthatatlantól. Egy illat, amely táplálja a vibráló élet szenvedélyét. A BOSS ALIVE Intense parfüm erős málnás jegyeket áraszt, amelyek tartóssága arra hív, hogy minden pillanatot és lehetőséget megragadj. A vetiver lenyűgöző, felpezsdítő alapjegye önbizalmat tükröz, míg a benzoin érzékenysége a báj új élét tárja fel.”

Igen egyszerű a szerkezete, nagyjából három illatjegyből áll: málna, vetiver, benzoin. 30, 50 és 80 ml-s változatban kapható. Emma Roberts, Julia Roberts unokahúga egyre elismertebb színésznő, mostanság a kisbabájával van otthon, de a kampány kedvéért újra fényképezőgép elé állt. Jól áll neki ez a kampány!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter