Byredo Mister Marvelous – parfümújdonság

A Byredo piacra dobta a Mister Marvelous illatot, amelyet Christiaan Houtenbos fodrász ihletett: A Mister Marvelous bevezetésével a Byredo alapítója, Ben Gorham egy olyan férfi alakot választott, aki jelenleg megtestesíti az illatról alkotott elképzelését. A legelső Mister Marvelousban a világhírű hajstylist, Christiaan Houtenbos szerepel.

“A csodálatos egy nagyszerű szó, nem igaz? Ahogy lepereg a nyelvünkről, úgy érezzük, mintha azt jelentené. És történelme is van; a forradalom utáni Franciaország dandyként emlegette a szintén kiváló hölgyeket Les Marveileuses [sic]. Marvelous azt jelenti, hogy csodálatos, kitűnő és gyönyörű. Egy kis furcsasággal is – ahogy a régi latin mirabilis jelzi. A csodálatos dolognak furcsának kell lennie, mert semmi máshoz sem hasonlíthat.” – nyilatkozta Ben Gorham, a márka alapítója.

Az illatjegyekben mandarinlevél, neroli, zöld levendula, bambusz, fekete borostyán és cédrusfa található.

A Byredo Mister Marvelous 50 és 100 ml-es Eau de Parfum kiszerelésben kapható.

A kult svéd niche parfümmárka a Blanche, a Gypsy Water vagy éppen a La Tulip illatával vált igazán híressé. Magam is szívesen használom mindhárom illatot, főként tavasszal és nyáron. Ugyanakkor szenvedélyesen rajongok a Mojave Ghost illatért, amely az egyik all time kedvencem.

A Blanche az ártatlanság illata, a maga fehér, áttetsző illatával, amely szinte érintetően púderes, ugyanakkor van benne valami karc, valami éles vonal, amely megkülönbözteti az éteri púderes, mosószerillatoktól. Rendkívül különleges illat.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter