Beauty-percek: Naptejek, újra és újra!

Nagyon fontos a napvédők használatát újra és újra elővenni, mert már javában benne vagyunk a nyárban, de azt tapasztalom, hogy egy csomó embernél nem automatikus, hogy tokától bokáig beneki magát naptejjel. Pedig ez alap lenne! Már kismillió napozó termékek kaphatók, csak meg kell találni azt, ami neked és a bőrödnek a leginkább kényelmes.

Azt ugye mondanom sem kell, hogy az arcunkat minden áldott nap SPF50-es faktorú napvédővel kenjük be, még sminkelés előtt. Ehhez meg kell találni azt a napozóterméket az arcodra, ami a te bőrödhöz passzol. Nagyon utálatos tud lenni, ha egy naptej csípi a szemet, ezt sajnos csak akkor tudjuk meg, ha már felkentük, vagy megnézzük az összetevők között, hogy alkohol van-e benne (majdnem mindegyikben van).

Én arca szeretem a Bioderma Photoderm Creme SPF50+-t arca, teszi a dolgát, nem ragad, nem zsíros, nem csíp.

Testre jöhet a La Roche-Posay Anthelios Derma Pediatrics SPF50, ami igen, gyerekek számára készült, de a giga 250 ml-s tubust az egész család használhatja, mert úgy sincs jobb nála. Nem kell 100 féle terméket cipelni, elég csak ezt az egyet (meg az arcra valót).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter