Heti újdonságok: Giorgio Armani új Acqua di Gio és Code kiadásai

Az e heti újdonságok már a nyarat és a napsütést idézik, új limitált Giorgio Armani kiadások az idei nyarat garantáltan frissítő illatfelhőbe vonják!
 Acqua di Gioia Satin
Giorgio Armani ikonikus Acqua di Gio illatpárosának mesterien felújított változata, az Acqua di Gioia idén nyáron egy igazi szikrázó limitált kiadásban jelenik meg.  Az Acqua di Gioia Satin illatjegyei az Acqua di Gioia frissességét idézik: a kezdeti természetközeli, növényi benyomást a zúzott mentalevelek keltik, amelyeket egy csipetnyi, az első tavaszi virágzásból nyert olasz Limone Primo Fiore Feminello-val bolondítottak meg. Az illat a Földből eredő vízforrásokra emlékeztet,  mert alapját a  zamatos cédrusfa adja, amelyet barna cukorral és labdanummal meghintve varázsoltak tökéletessé. A limitált kiadású Acqua di Gioia Satin különlegessége, hogy az üveget felrázva láthatjuk a parfümben lebegő szatén szemcséket, amely a bőrünkre fújva csillogást is biztosít.
Ár: 50 ml 18.700 Ft
Acqua di Gio Essensa for Men
A férfiak se búslakodjanak, itt az új Acqua di Gio Essenza, mely a nagy előd, az Aqua di Gio alapjaira épül. A mesés Pantelleria szigetén megálmodott Acqua di Gio sorozat ízig vérig mediterrán hangulatot és temperamentumot idéz, zamatosan friss citrusaival és mediterrán gyógynövényeivel.
Az új Acqua di Gio Essenza még intenzívebb és frissebb, mint a nagy előd, nem hiányzik belőle a gyógynövények (zsálya, bazsalikom) fanyarsága és zöld illata, a gyengéd fűszerezés (bors, pacsuli), a karakteres fás jegyek (vetiver) és a frissítő citrusok sem. Az illatot ki más, mint Alberto Morillas tervezte.
Ár: 30 ml 16.500 Ft
Armani Code Femme Luna
A bájos olasz tévés személyiség, Valeria Bilello arcával reklámozzák az új Code Luna parfümöt, mely a csábítás, a mágikus vonzás és a nőies érzékiség szimbóluma. A Hold istennői arca, és mágnesként ható vonzása ihlette a parfümöt.Az orientális-virágos illat vadítóan izgalmas bőrös alapokra épül, ahol a getit grain fanyarsága és a körte édessége ellentétét a krémesen púderes virágok (osmanthus, narancsvirág) oldják fel. A bőrös alapokban még tonkabab, cédrus és vanília található. Izgalmas és egyben hipnotikus illat.
Ár: 50 ml 16.600 Ft


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter