Ralph Lauren Big Pony for Women – parfümkritika

Parfümblogger vagyok és sorozatfüggő, nyomon követem a legidétlenebb irodai alkalmazottakat éppúgy, mint a született feleségek életét és a szökésben lévő meseszép pasi kalandjait. Sorozatfüggőségem nem csak tv filmekben nyilvánul meg, hanem bármi másban is, így a parfümökben is. Kettős érzés fog el egy parfümsorozat kipróbálásakor: csak remélni merem, hogy mind remek illat lesz, egyben azért is imádkozom (azaz meghallom a pénztárcám halk sikolyát), hogy a sorozatból csak 1 darab ragadjon meg annyira, hogy magaménak akarjam tudni. Roppant módon élvezem a sorozat darabjait összehasonlítani, felfedezni az analógiát bennük, a vezérfonalat és egyfajta koncepciót, majd kiélvezni a másságuk minden illatmolekuláját. Ezt a szenvedélyemet mostanában kiélhetem, hiszen kifejezetten divat lett parfümös berkekben az illatsorozatok megjelenése, sőt, az egyes niche illatházak már egymásra épülő, vagy egymással kombinálható koncepciót dolgoznak ki. Az utóbbi időben jelent meg a D&G Anthology sorozat, A Gucci Garden, Chloe Eau de Fleurs és a Stella Print Collection (és még sorolhatnánk).

Ralph Lauren már 2010-ben is illatsorozatban gondolkodott: ekkor jelent meg a Big Pony 4 illata, melyek jellemzően kevés, de annál intenzívebb összetevővel 4 különböző ízlést, személyiséget próbálnak kiszolgálni.

Ha eddig irigykedtünk a pasikra, hogy jobbnál jobb Ralph Lauren illatok közül válogathatnak, ne tegyük! Idén áprilisban jelenik meg ugyanis a nőknek tervezett Big Pony for Women sorozat 4 szuper illattal. Ralph Lauren illatkollekcióját a nőiesség négy különböző oldala dominálta, melyek mindegyike friss, sziporkázó és energikus. A sportos, érzéki, szabad, illetve stílusos illatok mindenkinek személyiségéhez illő, játékos élményt nyújtanak.

A Big Pony 1 virágos illat, mely a krémesen édes és vizes jellegű lótusz és a frissen zamatos grapefruit násza. Laza, frissítő és bájos illat aquás illatok kedvelőinek.

Érzéki és kifejező illat a Big Pony 2, melyben a vörös áfonya és a tonkabab látszólag ellentétes illatjegye található. Az izgalmas fanyarkás áfonya az édeskés meleg tonkababbal egyedi illatélményt nyújtanak.

A független, szabad lelkű és romantikus nők illata a Big Pony 3. Roppant bájos mimóza és édes körte felelős a romantikus faktorért.

Ha a kihívásokat szereted, akkor próbáld ki a Big Pony 4 illatát, mely kifejezetten a merész, bátor és önálló nők illata. Vadítóan izgató cseresznye és érzéki ámbra kettőse óriási lendületet ad a mindennapokon.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter