Heti parfümújdonságok

A L’Artisan Parfumeur niche parfümház új vonalat indít szeptembertől, Explosions d’Emotions néven, melynek keretében három új illat fog megjelenni: Amour Nocturne, Skin to Skin és Deliria. A külsőleg is megújuló parfümök az alapító Laporte mércéjéhez igazodva mesterfokon fogják elénk tárni ezen érzelmek, érzékek parfümbe oltott leírását. Az illatokat Bertrand Duchaufour parfümőrnek köszönhetjük.

expolsions d'emotions

Nagy meglepetésemre a Kenzo Madly parfümnek új változata jelenik  meg, Kenzo Madly! Kiss ‘n Fly néven. Nem gondoltam volna, hogy olyan sikeres lett ez az illat, hogy láttak benne fantáziát további flankerek megjelenéséhez. Az új Kiss ‘n Fly fás-pézsmás alapokra épített virágos gyümölcsös parfüm lesz. Összetevők: körte, kicsi, grapefruit, jázmin, liliom, frézia, cédrus, pézsma.

madly-kenzo-kiss-n-fly

A nem is olyan rég bemutatott Montblanc Legend illatok után itt az idei, limitált kiadású Legend Special Edition 2013 parfüm urak számára, mely kifinomult, elegáns és nagyon modern. Összetevők: gyömbér, menta, lime, levendula, fehér cédrus, jázmin, rózsa, ámbra, szantálfa, tonkabab.

montblanc s.e.2013

Anglia ősi parfümháza, a Penhaligon’s új, uniszex illattal jelentkezik, melyet a Angol Nemzeti Balett ihletett. Az Iris Prima parfüm, mely szeptemberben jelenik meg, Alberto Morillas parfümőr alkotása, melyben a következő összetevők lesznek megtalálhatóak: bergamott, zöld ámbra, rózsabors, írisz, jázmin, bőr, szantálfa, vetiver, vanília, benzoin, hedione, paridisone.

penhaligons-iris-prima

Van Cleef & Arpels bővíti niche parfümvonalát: a Collection Extraordinaire sorozat új darabja a Rose Velours, a rózsa csodálatos illatát értelmezi újra. Összetevők: bergamott, ibolyalevél, íriszgyökér, bentoin, ambroxan, cédrusfa.

vca-rose-velours



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter