<3 Harrison Ford 76 éves <3

Hihetetlen, hogy mennyire megöregedett az első komoly szerelmem, Harrison Ford…s vele együtt én is, szóval inkább nem szólok semmit. Igazi bálványom volt, kislányként fülig belezúgtam Han Solo-ba, na de Indiana Jones-ért egyenesen odavoltam. Aztán jött Bruce Willis, és lekerültek a poszterek, de Harrison azóta is a szívem csücske, bár amikor lecserélte feleségét a cseppet sem eredeti és szép Clarista Flockhartra, akkor egy világ omlott bennem össze (hogy milyen béna már…), nem tudok nem gyönyörködni fiatalkori képeiben, tessék:

Nézzétek ezt a félmosolyt, elolvadtam…:)

Nagyjából lehet tudni, hogy Harrison melyik parfümöket használja. Nem túl meglepő, hogy korához igazodva klasszikus illatokat használ, amely férfiasságát kiemeli.

Nagy kedvence a Guerlain Vetiver. 1961-es illatról van szó, szóval gyaníthatóan ő is azóta rajonghat érte. A Vetivert még maga Jean-Paul Guerlain alkotta, amelyben a vetiver kap rendkívül hangsúlyos szerepet, körítésként erőteljes aromás, és fűszeres jegyek (dohány, citrusok, bőr, tölgymoha, civet, tonka). Természetesen a már jól ismert Guerlain DNS fellelhető benne. Az illatot 2000-ben újraalkották, mivel több jegyet már szintetikus összetevőkkel kellett helyettesíteni.

Harrison állítólag kifejezetten kedveli a Creed Millesime Imperialt. Kiváló tengerillat, sós-vizes akkordjaival, amelyet gyümölcsös akkordok bolondítanak meg. Igazi nyári-vitorlázós-nyaralós-tengerpartos illat.

Ha kicsit fiatalítani szeretne Harrison a parfümkollekcióján, jó szívvel ajánlanám számára a vetiver modernebb interpretációját Tom Ford kezéből. A Tom Ford Grey Vetiver bár alapjaiban hasonló a Guerlain Vetiverhez (naná, hiszen vetiver hangsúlyos mindkettőben), Tom Ford illata kissé pikánsabb, és kevésbé komplexebb a szó jó értelmében.

Ha pedig friss, aromás illatra vágyik, akkor érdemes lenne kipróbálnia P.Diddy, pardon Sean John Unforgivable illatát, amely bár nem kifejezetten vizes-aromás parfüm, mégis egyedülállóan aromás, üdítően friss és kellően fiatalos illat.

I <3 Harrison Ford



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter