Gwen Stefani 47 éves…Atya. Úr. Isten.

Nem térek magamhoz…Gwen Stefani 47 éves. Mintha maximum 35 lenne! Biztos vagyok benne, hogy minimum szűz lányok könnyeit issza nap mint nap, vagy kecsketejben fürdik, mert szebb és fiatalosabb, mint valaha (és nem vélem durva plasztikai beavatkozás nyomait felfedezni rajta). Nagyon bírom a csajt nőt, igazi belevaló rocker díva, pont ez kell nekem. Nem mondom, hogy minden számáért rajongok, de figyelemmel kísérem az életét és a karrierjét. Van mit!

gwen-stefani

Gwen mint énekesnő a No Doubt zenekarban kezdett, aztán ahogy lenni szokott, kiugrott, hogy igazi szupersztárrá nőhesse ki magát. Most már mindenféle zsűri meg na persze üzletasszony is, és naná, hogy saját parfümmárkát is alapított. Lássuk, mifélékkel:

gwen-stefani-lamb

Gwen Stefani L (LAMB)

Első parfümje, az L 2007-ben jelent meg, és amelyet minimum hárman lazán az Amouage Mysth Woman-jéhez hasonlítanak. Nem tudom, mert nincs illatemlékem az utóbbiról, de az L nem lett egy népkedvenc, mert pont annyira szélsőséges és ellentmondásos mint Gwen maga. Vizes-tiszta-zöld jegyek édeskés gyümölcsökkel és krémesen púderes alapokkal. Furán hangzik, de azt hiszem újra ki kell próbálnom a bőrömön.

Itt vége is lenne a dalnak, mert az első parfümje az utolsó is Gwen Stefani néven, inkább Harajuku Lovers néven alapított márkát, amelyben ötvözte a japán utcai divatot a mai modern divattal. A Harajuku Lovers parfümök édes kis babás üvegben kaphatóak, nincs az a GS rajongó, aki ne akarná mindet begyűjteni. Nehéz dolga lenne, mert 28 különböző baba került a piacra, itthon sajnos meglepően keveset lehet kapni (gondolom a szűk kereslet miatt).

gwen-stefani-harajuku-lovers-fragrance-ad-5-600x405

Harajuku Lovers Lil Angel

Ezt a darabot még elcsíphetitek az Iparfümérián, ráadásul cuki ajándékdobozban, hozzá krémparfümmel, mindössze 8000 Ft-ért. A Lil Angel egy cuki kis édes-gyümölcsös illat, ananásszal, málnával, áfonyával és puhán púderes, meleg fás alapokkal. Nem kell bonyolult illatra gondolni, kifejezetten fiatalon, tini illat, itt inkább a cukiságfaktor a mérvadó, meg az, hogy mennyire menő előszedni a táskából.

Én azért szorírtok, hogy az immáron érett asszonykort megélt Gwen saját neve alatt adjon ki újabb parfümöt, kíváncsi lennék rá!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter