Giorgio Armani új illata – Armani Si

Május 17-én hivatalossá vált a hír, hogy Giorgio Armani új női parfümmel jelentkezik, melynek arca nem kisebb sztár lesz, mint a meseszép és mindig kifogástalanul elegáns Cate Blanchett színésznő. Az új parfüm SI néven kerül a parfümériák polcára, melyről maga  a mester így vall:

SI az én tisztelgésem a modern nőiesség előtt – egy ellenállhatatlan kombinációja a kecsességnek, a szellemi erőnek és függetlenségnek.”

Armani SI parfüm bejelentése
Armani SI parfüm bejelentése

Cate Blanchett telitalálat az új illat arcaként, hiszen Cate kifinomult, szofisztikált és mindig elegáns stílusa garancia arra, hogy Giorgio Armani neve alatt újabb – az olasz stílust mesterfokon bemutató – sikerparfüm kerül a parfümériák polcaira hamarosan.



2 thoughts on “Giorgio Armani új illata – Armani Si”

  • Ó, drága Ági, köszi az infót! Tudtam, éreztem, hogy jó kis illat lesz, most pedig belebetegedtem, hogy nem tudtam még kipróbálni…:) Remélem, minél hamarabb beszámolhatok én is az élményeimről a Si-vel kapcsolatban!

  • Múlt héten megnéztem, tegnap megillatoztam, ma megvettem, mert egész éjjel nem aludtam!! Gyönyörű alkotás, mesés a bőrön! Szeretem, ha valamilyen illat ilyen szolidan , mégis nyomatékosan tudatja létezésést! Nálam ez lesz egy darabig a nyerő, nem tudok betelni vele! Mindenképpen ki kell próbálni!! Csak bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter