Férfi parfümválogatás – csak úgy

Kedves Férfiak! Nagy csokor parfümöt hoztam most Nektek, méghozzá a designer illatok közül. Nincs apropója, egyszerűen mindenféle kategória szerepel benne. Csemegézzetek kedvetekre!

mont blanc legend 2014

Kezdjük is a sort egy jó kis fűszeres-zöld illattal, mely ez esetben Mont Blanc Legend Special Edition 2014 névre hallgat. Pont jó ez most ősszel, mert a menta, lime és zöldalma szuper őszies, fűszeres kardamomos kiegészítést kapott, fás jegyekkel karöltve. Úgyhogy mi sem egyszerűbb, idén őszre ez egy „must have” illat.

o.942

Boucheron Jaipur Homme-ja orientális, fűszeres, szintén remek őszi illat. Érdekesen alakul a kezdetben citrusos, kardamomos illat, hisz a rózsa, jázmin és fahéj egyre inkább a télbe kísérik át az embert. A tonkabab, pacsuli és benzoégyanta pedig nemcsak balzsamossá, de jó pár óra elteltével enyhén púderessé is teszik az illatot.

Gianfranco Ferré Ferré for Men illata izgalmas, vadító és nagyon szexi. A levendula, ananász és íriszlevél pikáns hármasa mellett jázmin, narancsvirág, szantálfa és tonkabab is szerepel benne, ezek adják a mindent átható csábító jellegét. A vetiver, tölgymoha, pacsuli és ámbra pedig igazán férfiassá teszik. Hmmm….randira első osztályú választás.

Emporio Armani Lui illata hiába régi, egyszerűen időtálló. Sőt! Fiatalos, játékos, stílusos és vagány. Sok-sok citrus egy kis ciklámennel, szerecsendióval, cédrussal, tölgymohával, szantállal és tonkababbal nagy adag vidámságot csempész a mindennapokba.

És igen! Michael Kors for Men, mert ez a márka nem csak a Hölgyekre gondol. Jó kis telt, balzsamos téli illat, mely a legnagyobb hidegben is felmelegít. Szeretem benne az ánizs, elemi gyanta és koriander meleg, simogató, egyben fűszeres mivoltát, a tömjén és zsálya misztikus egyvelegét és a fás pacsuli földközeliségét. Egyszerűen finom!

1 million intense parfüm

Paco Rabanne 1 Million Intense éjszakai, extravagáns party illat, azoknak, akik mindenkit meghódítanak, akik ellentmondást nem tűrően mindig elérik, amit vagy akit akarnak. Nagy adag fűszeresség, melyet a kardamom, fahéj és fekete bors biztosít, érzéki rózsa, valamint szantálfa, pacsuli és bőrös jegyek túlfűtött szexualitást sugárzó mivolta, extratartós hatása engem meggyőzött.

u-baldessarini-private-affairs

Baldessarini Private Affairs elegáns, komoly illat, stílusos, luxust kedvelő férfiaknak. Kimért, biztonságot és magabiztosságot sugárzó, benne egy kis titokzatossággal. Szépen megkomponált, szofisztikáltan hódító bőrös illat, cédrussal és szantálfával.

HUGOBOSS1

Hugo Boss The Scent férfias, friss, aromás illat, számomra kicsit biztonsági játékos. Finom, egységes, a hétköznapok stílusos kiegészítője. Nincs benne extra csavar vagy nagy fordulat, gyömbér, levendula és bőr hármasa határozza meg, szinte mindenkinek jól áll. Ha nincs konkrét elképzelésünk vagy kiforrott stílusunk, nyugodtan próbálkozzunk vele.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter