Beauty-percek: Royal Clinics

Nemrég Magyarország kiemelkedő orvos-esztétikai központjában jártunk, ahol a legújabb eljárásokat ismerhettük meg, melyekkel szépségünk, bőrünk, hajunk egészsége és vitalitása megőrizhető, illetve fokozható. Az Alkotmány utcai központba belépve csupa kedves, mosolygós arc fogadott – mintha régi ismerősök lennénk – úgy kalauzoltak el a ragyogó, napfényes szalonban. A város forgatagából belépve, mintha a nyugalom szigetére érkeztem volna, minden olyan megnyugtató és otthonos volt. persze mindez nem véletlen, hiszen itt azt a nézetet vallják, hogy egyesével foglalkoznak az emberrel, a középpontban az egyén van, nem pedig egy futószalagos kezelés sorozat, ahogy sok más helyen. Itt mindent egyénre szabnak. Dr. Hatvani Zsófia, az intézmény bőrgyógyásza rendkívül szimpatikus hozzáállással és elhivatottsággal kezeli az ideérkezőket. Sajnos sok helyen olyan beavatkozásokat végeznek el a pácienseken, ami esetleg nem illik az arcformájukhoz, testükhöz, nem áll jól nekik. Szerencsére itt ilyesmiről szó sincs, a doktornő igyekszik minden aránytalan plasztikai beavatkozásról lebeszélni a vendégeket, az egészség és esztétika irányába terelve.

NellyRéka2

Mint Parfümblog író nem csak az illatok, de a szépségápolás minden formája is érdekel, így nagyon megörültem, amikor megláttam milyen kínálattal rendelkezik a Royal Clinics. A legkorszerűbb – legkisebb beavatkozással járó, leghatékonyabb – bőrfiatalító módszerek teljes sorát vonultatják fel, világújdonságnak számító kezelésekkel, legmodernebb gépekkel és technológiákkal, nagy szakértelemmel és abszolút etikus orvosi hozzáállással, kiemelkedő minőségű otthoni ápolási termékekkel. Az ide érkezők ezen felül már az első alkalommal törzsvásárlói kártyát kapnak, ami nem sok helyen mondható el.

korinna_dermaroller3 (1)

Az orvos-esztétikai központban nagyon sok lehetőség közül választhatunk, teljes körű bőrgyógyászati kivizsgálásra és anyajegyszűrésre is mehetünk, a legkülönfélébb arc- és testkezelések közül választhatunk, kipróbálhatjuk a végleges szőrtelenítést vagy a haj- és fejbőr konzultációt, sőt még plasztikai sebészeti beavatkozásokra is lehetőségünk van. Engem leginkább az arckezelések érdekelnek, melyek komplexek és közülük sok alkalmazkodik a rohanó világhoz, az időhiányban szenvedő társadalomhoz. Így itt nagyon sok olyan kezelésre is befeküdhetünk, ami rövid idő alatt, teljes szépülést, feltöltődést és fiatalodást nyújt, akár 2 munkahelyi megbeszélés között vagy ebédszünetben érkezve, felfrissült, megújult bőrrel távozunk. Természetesen a kulcsszó itt is a rendszerességen van, valamint azon, hogy időben elkezdjük bőrünk ápolását, fiatalságának megőrzését és a ráncok megelőzését. Sajnos bőrünk rengeteg káros hatásnak van kitéve. Pláne mi, akik egy ilyen szmogos nagyvárosban élünk, mint Budapest, nap, mint nap szembesülünk azzal, hogy a szennyezett levegő milyen mértékben károsítja bőrünket. A helyzeten pedig tovább ront az, hogy sokan dohányoznak, keveset alszanak (pedig a pihenés és regenerálódás elsődleges szempont az egészséges szervezet és szép bőr számára), nem isznak elég folyadékot vagy túlzásba viszik a szoláriumozást, de említhetném a sok stresszt, vagy egy-egy betegségre szedett antibiotikumokat, gyógyszereket is, melyek nagy mértékben károsíthatják a bőrt.

venusfreeze01

A Royal Clinicsben nagyon tetszik a rengeteg újdonság és az, hogy nagy a választék. Arckezelések közül ilyen fantasztikus dolgok közül választhatunk, mint pl. a Genosys EyeCell szemkörnyék kezelés, Royal Platinum arckezelés (amit nemsokára én is ki fogok próbálni, erről majd egy későbbi cikkemben olvashattok), Dermarolleres kollagénindukció, Image ebédidős peelingek , Image O2 Lift spa arckezelés,  mezoterápia, oxigén terápia, Image Iluma arckezelés,  Krioelektroporáció , Nelly de Vuyst kezelések  …és még sorolhatnám, mert ezzel nincs vége a sokrétű arckezelések körének.

Természetesen, ha a testkezeléseket válasszuk, akkor is jó kezekben vagyunk, itt kiemelném a Veer technológiát hajszálerek ellen, mely újdonságként van jelen a klinikán, de említhetném még a dermarolleres stria kezelést, a HR3 hajhullás kezelést, LipoCryo zsírfagyasztást vagy a Venus Freeze (MP)2 kezelést, mely Magyaroszágon elsőként a Royal Clinicsnél vehető igénybe.

Ha pedig valaki még nagyobb változást szeretne, akkor a Klinika plasztikai sebészei várják sokoldalú kezelésekkel és lehetőségekkel.

Most pedig, hogy közeleg a karácsony érdemes minél hamarabb időpontot foglalni, hogy az ünnepeket megszépülve és feltöltődve várhassuk.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter