Essence parfümök és nyereményjáték!

Az előző beharangozó posztban már olvashattatok az új, nyári Essence parfümökről, most szeretném az egész sorozatot bemutatni, és külön kiemelni egy kifejezetten frissítő, nyárra való illatot, mely akár a tiéd is lehet! 🙂

Az Essence kozmetikai márka évről évre újabb limitált kiadású parfümmel jelentkezik 2009 óta (mint például a Twilight mozi ihlette Vampire’s Love parfüm, melyről itt is olvashattatok). A “Like a” sorozat tavaly indult útjára, melyben az illatok különböző életérzéseket, hangulatokat idéznek fel, kitűnően passzolva egy fiatal lendületes, sodró életéhez. Az Essence parfümök nagy-nagy előnye, hogy kifejezetten a fiatalok pénztárcájához szabták, így akár egy egész illatgardróbot is fel lehet építeni belőlük, hangulathoz és eseményhez függően bohó vagy éppen kacér parfüm állhat bárki rendelkezésére.

Essence "Like a" sorozat egyes darabjai
Essence “Like a” sorozat egyes darabjai

Ha nyár, akkor számomra a frissítő, energiával feltöltő parfümök jönnek be a legjobban a hétköznapokban, melyek akár egy gyors zuhany, felfrissítenek, felélénkítenek. A Like a Walk in the Summer Rain valóban a nyári eső hihetetlenül tiszta, friss aromáját idézi fel, lágyan zöld jellegű, vizes-virágos illatjegyeinek köszönhetően. A fejjegyben lévő tiszta, átütő aldehid mellé zamatos citrusok és üdítően friss ciklámen jegyét keverték, mely a szívjegy harmatos-vizes jegyeihez jól passzol. Tengervíz, kristálytiszta ózon, mind a frissesség, a zuhanyozás utáni tisztaság képzetét idézik, egy cseppnyi fréziával és bűbájos gyöngyvirággal. A tiszta, mégis frissítő zöldes jelleget az alapjegyben lévő mohának köszönhetjük, melynek puhaságát a pézsma és a cédrusfa emeli ki. Ha szereted a tiszta, friss, frissítő illatokat, próbáld ki a Like a Walk in the Summer Rain parfümöt.

Mint egy nap a cukorka boltban? Mi más is lehetne ez az illat, mint a legédesebb és legéletvidámabb Essence parfüm, mely kifejezetten a cukiságra hajt! A  Like a Day in a Candy Shop egy édes és életvidám illat, a tinikor legszebb pillanatainak kísérője lehet. Vidám és édes, mint az őszibarack, tonkabab és vanília, élettel teli, mint a jázmin, orgona és orchidea.

Ki ne ismerné az új szerelem izgalmát, adrenalinbombáját és romantikus hangulatát? A Like a New Love a szerelem esszenciája, virágos, romantikus és modern, köszönhetően a mandarinnak, grapefruitnak, bazsarózsának, jácintnak, valamint a krémes kávénak, csokinak és vaníliának az alapjegyekben.

Pörgős, ütős és kifejezetten party hangulatot idéző illat, a Like a Girl?s Night Out a csajos bulis éjszakák illata. Pezsgő és izgalmas illata nem áll másból, mint sárkánygyümölcsből, goji bogyóból, rózsából, magnóliából, vetiverből, vaníliából és pézsmából.

Imádok utazni, és új tájakat, városokat, kultúrákat felfedezni. A hozzám hasonló lelkületű nőknek, lányoknak találták ki a Like a Trip to New York parfümöt, mely a felfedezők és a szabad lelkűek illata, azoké, akik a nagyvárosok lüktetését imádják. Gyümölcsös fás és fűszeres jegyei a következők: kardamom, vörös áfonya, grapefruit, rózsa, maszlag (datura), cédrus, fás jegyek, borostyán.

A tavasz illata minden évben újból és újból elvarázsol, imádom az illatok harmonikus koncertjét a kertek, utak mentén. Ilyenkor mindig újra és újra szerelembe esek… a Like a First Day in Spring a tavasz illata. Zöld, friss és élénk, köszönhetően a ananásznak, mandarinnak, pralinénak, szedernek, szantálnak, pézsmának, vaníliának.

Látogass el az essence-fragrance.eu oldalára, ahol magyar nyelven olvashatsz az összes kapható Essence parfümről, sőt még azt is kiderítheted, hogy hol szerezhetőek be a legújabb illatok! Ha sietsz, akkor ráadásul a Like a sorozat egyes darabjait ajándékszettben is megvásárolhatod!

essence like a walk in the summer rain ajándék dobozSzeretnéd ezt az Essence parfümszettet? 

Egy szerencsés olvasó megkapja a fent látható Walk in The Summer Rain parfümszettet, melyhez csak egy egyszerű kérdésre kell a választ elküldeni a megadott email címre! Szett tartalma 1 db 50 ml-s parfüm, 2 db teljes méretű körömlakk.

Kérdés: Melyik szó illik legjobban a Walk in The Summer Rain parfümre?

                                          a. cukorkás

                                        b. frissítő

                                        c. bulis

Ide küldheted a megoldást: info@parfumblog.hu

Válasz beérkezésének határideje: 2013. július 29, hétfő éjfél!

A nyertest emailben értesítem!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter