Elizabeth Taylor és kedvenc parfümjei

A csodás Liz Taylor ma lenne 84 éves, szépsége csodálatra méltó, tehetsége feledhetetlen. Sokan tudják, hogy imádta a fényűzést, ruhákat, gyémántokat, parfümöket. Az első “celeb-parfümök” anyja is ő volt, és az egyik legkelendőbb sztárillat is a nevéhez fűződik (White Diamonds).

elizabeth-taylor1

1988-ban, a Passion parfümjével debütált a parfümpiacon (Elizabeth Arden cég közreműködésével), mely meglepően hasonlít Elizabeth kedvenc parfümjére a Jean Desprez Bal a Versailles-re. Ezt követte minden idők legkelendőbb celebparfümje, a White Diamonds 1991-ben, mely egy klasszikus virágos-aldehides illat.

1993 a drágakövek éve volt Liznél, ekkor jelent meg a Diamonds and… parfümsorozata, majd 1996-ban a Black Pearls (úgy látszik, tényleg csak a drágaságok jöhettek szóba nála 🙂 ). 2002-ben a Forever Eliabeth, majd 2003-ban a Gardenia nevű parfümje debütált, már kevesebb sikerrel.

Elizabeth-Taylor-vintage-parfüm

Idén pedig – nagy meglepetésre – érkezik a White Diamonds Night, mely Liz Taylor ikonikus glamúrját hivatott feleleveníteni. Elizabeth Taylor, csakúgy, mint Marilyn Mondroe, a kultúránk része lett, ikon, nagybetűs sztár, aki még ma is számos művet, filmet, könyvet, történetet ihletett.

5de79df2d0ebe837_Elizabeth_Kevin_63644584_Max.preview

Itt pedig egy másik, szintén zseniálisan megformált Liz Taylor 🙂

"Liz Taylor" az American Horror Story The Hotel évadjában - aki nem látta, nézze!
“Liz Taylor” az American Horror Story The Hotel évadjában – aki nem látta, nézze!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter