Atelier Cologne – Collection Métal Silver Iris és Gold Leather

Az Atelier Cologne egy amerikai parfümház, amely jellegzetes kölniket dobott piacra, amely a parfümkészítő mesterség hagyományait hívta életre. Erősebb koncentrációban tartalmaz a citrusfélékből és a gyógynövényes jegyekből a gazdagabb és tartósabb illatosító hatás érdekében, cologne jellegének ellentmondva sokkal inkább parfüm töménységű minőséget és tartósságot kínál. A márka első kollekciójának minden illata citrusfélékre épül, és egyedi egyedi pillanatok ihlették. Kult illataik a Rose Anonyme és a Cafe Tuberose. Később a kollekció igazi markáns, egzotikus illatokkal is kiegészült, a paletta ma már igen széles spektrumú. A parfüm csomagolása is rendhagyó: francia üvegből készült, kézzel készített bőrtokkal.

Valódi arannyal és ezüsttel futtatott, elegáns üvegekbe rejtett illatokat is találunk az Atelier Cologne kínálatában. Aki ezen az őszön igazán erőteljes és tartós érzelmekre vágyik, azok számára a legszebb parfüm garantáltan az Atelier Cologne két illatának egyike lesz.

silver-iris

Az Atelier Cologne Silver Mist szépsége szinte megfélemlítő, akár egy fényben izzó akt a holdjárta  temetőben. Káprázatosan elegáns és nagyvonalúan buja szerető ő, ezüstösen irizáló, bársonyos testhajlatainak világa mámorító. Azt azonban senki sem tudja, miken ment keresztül de Sade márki romlott kastélyában. Ám vad szelleme erősebb volt, mint a fém, amivel leláncolták és kínozták, így sosem kellett visszafordulnia az úton, amin elindult Feléd. Amikor először találkoztok, tökéletessége elkápráztat, és riadtan ver a szíved, amíg karjaidban végre puhán ellágyulva feloldódik.

gl

Az Atelier Cologne Gold Leather egy távoli királyság idegenül fenséges uralkodójának illata, aki elsöprő kisugárzásának és hatalmának köszönhetően, amióta csak él, megkapott mindent, amire vágyott. A Föld összes luxusát, finomságokat, kéjeket, mulatságot, örök szerencsét, drágaköveket és csillogó aranyakat – kivéve talán egyetlenegy dolgot. Életében most először rátalált az eszményi szerelemre, a Végzetre, azaz Rád, akiért végre jobb emberré válhat. Antik bőrkanapéján hevesen közeledik, szinte ördögien tüzes, követelőző a szerelme, de erős karjai és a drága füstölők balzsamos levegője körbeölel, s már nem menekülhetsz. Semmiért nem adnád oda ezt az érzést, a Föld összes aranyáért sem.

  • Kézzel készített bőrbevonatú kupak
  • Lecsavarható spray fújófej a kívánság szerinti splash használathoz
  • Gold Leather üvegcse valódi aranybevonattal (!)
  • Made in France
  • Cologne Absolue koncentrátumok 18% (!)

100 ml Cologne Absolue – 70 000 Ft körül kapható, a 30 ml-s illat bőrtokkal 38.000 Ft.

Atelier Cologne – Silver Iris

Fejjegyek: Itáliai mandarin, kínai rózsabors, Burgundiai fekete ribizli

Szívjegyek: ibolyalevél és mimóza Grasse-ból, írisz Pallida Toscana-ból

Alapjegyek: indonéz pacsuli, ámbra, brazil tonkabab

Atelier Cologne – Gold Leather

Fejjegyek: Sevilla-i keserűnarancs, indiai sáfrány, Jamaica-i rum

Szívjegyek: szilva, Indiai davana, California-i eukaliptusz

Alapjegyek: India-i gajakfa-frakció, texasi cédrusfa-frakció, vőr és oud akkord



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter