Donna Karan Pure DKNY sorozat

“Pure, clean, fresh, simply, soaply”…ezek azok a  jelzők, melyek a tisztaság és a friss illatok rajongói számára varázsszavakként hatnak. Én is közéjük tartozom, azaz a két végletet képviselem, egyik nap a legérzékibb fűszerbombák  illatában tobzódom, másik nap éterien ártatlan púderes kis semmiségbe burkolózok, függetlenül attól, hogy kint esik/fúj/hét ágra süt a nap.

Donna Karan illatai inkább a biztos középmezőnybe tartoznak, egy-egy kilengéssel erősítve a szabályt, a legismertebb – és azóta megszámlálhatatlan változatot megélt – Be Delicious a gyümölcsös (és uborkás) parfümök rajongóinak nyújt friss alternatívát az édes virágos-gyümölcsös parfümök közül.

2010-ben jelent meg a Pure DKNY sorozat első darabja, mely nem csak üvegében, hanem illatában is a természetességet, tisztaságot idézi. Lágyan nőies, a legkevésbé sem tolakodó módon virágos illat, melyben a virágos jegyek (jázmin, orchidea, lótusz, frézia és rózsa) mellett a puha, meleg szantál a fehér ámbrával valóban könnyed, légies csokor benyomását kelti. Diszkrét és nőies, inkább bőr közeli és intim, mintsem klasszikus értelemben vett virágos parfüm.

2011 a zöld illatok éve a Donna Karan brandnél, ekkor jelent meg a Pure DKNY Verbena, mely a virágos akkordokat zöld, friss gyógynövényes jegyekkel egészítette ki. Bazsalikom és  friss citromverbéna citrusos és friss illata a mézédes lonc és a bazsarózsa-jázmin tisztán krémes akkordjával egy kissé száraz, vetiveres alapra került, melyet a hínár meglepő jegye még inkább a zöld-enyhén vizes vonal felé terel.

Jó hír azoknak, akik olyan tisztaság illatot keresnek, mely nem túl virágos és nem is túl zöld kategóriába tartozik, hogy hamarosan piacra kerül a Pure DKNY sorozat legújabb tagja, A Drop of Rose, mely egyelőre a tiszta rózsa púderes illatával kecsegtet. Itt nézhettek meg egy kis kedvcsináló videót az új parfümről:



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter