Brad Pitt és a parfümök

Gondoltátok volna, hogy az isteni Brad ma lett 49 éves?! Hihetetlen, mennyire jól tartja magát, mondhatni, sármosabb, mint valaha – nekem teljesen bejön ez a D’Artagnan stílus, amit most képvisel. 🙂 A szépfiúból férfivá érett Brad parfümhasználatáról sajnos nagyon keveset tudni, egyes parfümáruházak még jutalmas is ígérnek annak, aki kideríti, mégis milyen parfümöt visel a félisten. Egy-két forrásból kiszivárgott pár parfümnév, mely talán szóba jöhet. Az utóbbi hónapokban viszont más parfümmel forrt össze Brad PItt neve, hiszen maga a parfümlegenda, a Chanel No.5 reklámarcaként kétség kívül merész, de sikeres kampányt folytat immár a média valamennyi formájában. Az már más kérdés, hogy a rajongóknak (Brad és a No.5 rajongóinak) mennyire jött be a finoman szólva is minimalista reklám, az nem vitatható, hogy mindenki erről beszél. (bővebben itt olvashattok a reklámról)

Nézzük tehát, milyen parfümöt viselhet Brad Pitt!

Lorenzo Villoresi Musk

Az olasz niche parfümmárka egyik kultikus darabja a mósusz (pézsma) meleg, púderes illatát emeli piedesztálra, melynek púderes akkordját a rózsa, míg meleg, kissé száraz jellegét a fás jegyek erősítik fel. Egy csipetnyi pikáns fűszerezés emeli ki a megszokott pézsmás-púderes illatok közül. Tiszta és rendkívül elegáns illat, remekül állhat Brad Pitten.

Diptyque L’Autre

Orientális fűszerbomba 1973-ból, melyben gyakorlatilag a Kelet ízei, illatai vannak belezsúfolva meleg pacsulis alapra.

Ti milyen parfümöt képzelnétek le Bradnek?

El tudnék képzelni rajta enyhén fűszeres, visszafogottan aromás fás parfümöt, de rumba áztatott füstös és bőrös illatot is.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter