Dolce&Gabbana parfüm babáknak

Nem ördögtől való az az ötlet, hogy kisbabák és kismamák számára gyártsanak parfümöket. Egészen pontosan a Bvlgari (Petits et Mamans) és a Burberry (Baby Touch) is kiadta saját baby parfümjét, mely kifejezetten kellemes viselet érzékeny orrú kismamáknak is, valamint nagyon jól jön szoptatás időszakában, amikor nem biztos, hogy a fiatal anyuka (és a baba) erőteljes illatokat kíván maga körül.

(via:graziadaily.co.uk)

Így nem meglepő, hogy a baby-bizniszt meglovagolva (mert hogy óriási biznisz minden, ami babával kapcsolatos) a Dolce&Gabbana egy olyan parfümmel áll elő, mely:

“Ezt az illatot a babák illata ihlette, melynek célja, hogy gyengéden átölelje, körülvegye a kis csöppséget, legyen az fiú vagy lány. Ez azt jelenti, hogy kíméletes az érzékeny bőrhöz, uniszex, de végső sorban a baba illatát utánozza.”

Az már más kérdés, hogy én semmi pénzért nem parfümözném be az újszülött, vagy annál idősebb gyerekemet (megvan a parfümhasználat kezdetének is a megfelelő ideje), de magamon szívesen kipróbálnám.

 



1 thought on “Dolce&Gabbana parfüm babáknak”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter