Carolina Herrera Good Girl Glitter Collector Edition

A Carolina Herrera legnépszerűbb illata a ‘Good Girl’ most két különböző üvegben csillog egy exkluzív gyűjtői kiadás keretében.

A népszerű Good Girl most Good Girl Collector néven születik újjá, a már megszokott és kedvelt illattal. A limitált kiadású Eau de Parfum, melynek üvege már most is ikonikus, két különbözően díszített tűsarkú üvegben újul meg. A limitált kiadásban Carolina Herrera az ikonikus magassarkú alakú üveget két egyedi üveg flakonban teremti újjá.  Az egyik három színű ezüstös csillám borítást kapott, és egy erőteljesen csillogó külső dobozba került. A másik, amelyből mindössze 300 darab készült, és egyenként körülbelül kétezer csiszolt Swarowski kristály felhasználásával kézzel díszítették, és egy ellenállhatatlan fekete bársony ékszerdobozba helyezték.  Az Eau de Parfum példa nélküli sikerén felbuzdulva Carolina Herrera de Baez, a Carolina Herrera Fragrances Kreatív Igazgatója megalkotta a Good Girl Collector kiadást, hogy a Good Girl teljes pompájában ragyoghasson:

“A Good Girl egy lenyűgözően komplex illat, aminek már a kezdetektől sok a mondanivalója” – állítja.

Herrera de Baez elképzelése az volt, hogy a Collector tovább fejlessze a Good Girl eredeti inspirációját, amely szerint az illat a nagyszerű ellentmondásokból és a modern nőiesség mindenkori kettősségéből született. A Good Girl Collector misztikus, érzéki energiát áraszt a gyönyörű és elbűvölően csillogó megjelenésével, ami megerősíti tündöklő kettősségét. Több, mint 600 mérnöki teszt vezetett az úttörő tűsarkú üveg megalkotásához, ami az eredi illatot rejti. Egy mérnöki műalkotás, összetett működéssel, és gondosan kidolgozott üveggel, amitől a gyűjtői kiadás még egy lépéssel előbbre lép. Most a ragyogásba öltöztetett Good Girl Collector-ban megmutatkozik az a képesség, hogy lépést tart a Good Girl pajkos természetével, miközben megőrzi annak eredeti szellemiségét.  Carolina Herrera de Baez ugyanazzal az elkápráztató csapattal nyitja meg ezt az utat, akik az eredeti illat megalkotásában és bevezetésében is részt vettek. Az elegáns üveg újabb magasságokba emeli Louise Turner formuláját, aminek arca újra Karlie Kloss, az alapvető jó lány, azaz Good Girl, és fotósa újra a nemzetközileg elismert Mario Testino.

Mindkét üveget Carolina Herrera szakmabeli tudása, stílusa és nőiessége ihlette. Ez a különleges kiadás magában rejti a vonzerőt, és fokozza a divatház részletekig tökéletes megjelenését, miközben tiszteleg a márka hiteles illat-szakértelme előtt.

“A Good Girl Collector megsokszorozza a nők érzékiségének, nőiességének, határozottságának és komplexitásának a kifejezését.” – Carolina Herrera de Baez

A Good Girl 2016-ban az egyike volt a legtöbbet eladott illatoknak, és minden piacon sikert könyvelt el. Az értékesítés 2016. július és október között majdnem háromszorosa lett az előre vártnál.

A Good Girl Collector Edition gyűjtői kiadás 80 ml-es kiszerelésben elérhető, kizárólag a Douglas parfümériákban, vagy itt a douglasshop.hu oldalon. A 80 ml-s egyedi üveg ára 35.600 Ft.

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter