Beauty-percek: rúzs vs szájfény

Nem tudom más babás anyuka hogy van vele, de amióta megszületett a kislányom, nem szívesen használok rúzst vagy szájfényt, hiszen a nap minden percében legszívesebben csókolgatnám a gyerekem. Oké, már azért nem olyan pici és vissza kellene térnem a “frontra” sminkelés terén is, de ha nagyrészt babás programunk van, akkor most őszintén ki az, aki talpig sminkben csinálja? Nos úgy döntöttem, hogy ez én leszek! Mert ha az ember lánya már közel két évtizede minden nap sminkeli magát a saját maga örömére, azt nehéz kitörölni, és őszintén? Nem is szeretném. Mert nekem jó, ha egy gyors, finom kis sminket magamra dobhatok reggel, máris jobb a napom…arról nem is beszélve, hogy mennyi váratlan vendég toppan be egy babáshoz! 🙂

rouge edition velvet bourjois

Az idei nyár nagy dilemmája tehát, hogy rúzs/szájfény legyen-e! Mivel két szuper termék került a kezeim közé, úgy döntöttem, hogy lesz. Először is kell egy ütős csók – akarom mondani babaálló rúzs, ami lerobbanthatatlan a számról, felkenem és fél nap múlva is még színt ad az ajkaimnak. Sosem gondoltam volna, hogy van ilyen, de a Bourjois megalkotta! Az új Rouge Edition Velvet valóban forradalmian új és ütősen jó! Matt véghatás, ragyogó szín, könnyed, olvadó textúra és olyan érzés, mintha semmi nem lenne az ajkakon. 8 őrületes árnyalatban kapható, én pedig a legütősebbet, legmerészebbet használom hétköznapokon, és voila – szuper szexi anyukának érzem magam tőle: 03 Hot Pepper, a mostanság divatos narancs-vörös árnyalat, mely olyan piros mint a pipacs, egyszerre elegáns és modern. Nagyon  franciás 🙂 Külsőre olyan, mint egy szájfény, hasonló applikátorral kell felvinni, de ez rúzs a javából.

Lipgloss_fb

Ha pedig csak egy kis könnyed színt szeretnék gyorsan az ajkaimnak, akkor az új Max Factor Colour Elixir szájfényt használom. Magas fényű trendi szájfény, mely szuper csillogó ajkakat kölcsönöz egy balzsam kényeztető érzésével, mely nem ragad. 8 igazán trendi nyári árnyalatban kapható, és egyből a 25 enchanting coral árnyalatra csaptam le, mely üde barackos rózsaszín és bár elsőre nagyon intenzív színűnek tűnik, vékonyan felkenve már egy visszafogottabb szín látható az ajkaimon. Persze, ha erőteljesebb színre vágynék, akkor vastagabban felvíve a Colour Elixir meglepően intenzív színeket ad, sőt ha egy rúzs fölé kenem, még izgalmasabb az összhatás. De nekem most éppen az az izgalmas, hogy egy leheletnyi réteg szájfény üde színt ad a számnak, nem ragad, nem akarom mindenáron lenyalni, ideális arra, amikor csak gyorsan valami színt szeretnék “feldobni” a számra. A Max Factor termékeket a DM és a Müller drogériákban keressétek!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter