Beauty-percek: exkluzív Lush testápolók

Kétféleképpen hat rám az a szó, hogy exkluzív/limitált: egyből ideges remegéssel böngészek, mert 1. előbb-utóbb elfogy, és lemaradok, ha veszek valamit, és elfogy, akkor irtó szomorú leszek, hogy ennyi volt, és ne tovább. 2. Valami olyanhoz jutok, ami nem jön velem szemben minden utcasarkon. A Lush-nál az exkluzív és/vagy limitált termékek azok, amelyek azt bizonyítják, a márka állandóan azon agyal, hogy nekünk, fogyasztóknak mi jön be. Egy ennyire kísérletező, innovatív márka állandóan a fejlesztésben látja a jövőt, mi pedig leadjuk a vásárlással a voksunkat, hogy nekünk mi jön be. És előbb-utóbb ezek a termékek szépen megjelennek az állandó kínálatban. Szóval kalandorlelkűek, és elkötelezett természetvédők most kattintsanak a Lush webshopjába, mert számos exkluzív illatosított testápolót találtok a virtuális polcokon (és csak ott most!), amelyek az eddig imádott parfümök illatát tartalmazzák.

Nagyon szeretem a parfüm testápolókat, ha őszinte akarok lenni, akkor ha tehetem, minden parfümöm mellé veszek egy ilatában hozzáillő testápolót is. Imádok rétegezni, és muszáj testápolót használnom, mert száraz a bőröm. Nyáron gyakran csak parfüm testápolót használok, mert egy jó minőségű darab simán elég illatosítás gyanánt. Imádom, amikor a ruhám, pizsamám, ágyneműm finoman átveszi az illatát, imádom, hogy minden sejtemből árad az illat, igaz, gyengédebben, de egységesebben. Tudom, hogy nem olcsó mulatság, de általában ezeket nem minden nap használom, és nem kell belőlük sokat felvinni a bőrömre.

Évek óta használok Lush illatosított testápolókat, mindenekfelett áll a Karma, ebből MINDIG van itthon, aztán legújabb kedvencem a Lord of Misrule, amiből sajnos idén nem jelent meg testápoló (sem tusfürdő sem), bohém hangulatomban használom a Snow Fairy-t, Polli kislányom kedvence pedig az almaillatú Once Upon a Time. Egytől egyig intenzív, tartós illatúak, kellően lágy textúrával, ugyanakkor tele minden jóval, ami a hidratált bőrnek kell. Az új, exkluzív illatok közül érkezett a Lush egyik ikonikus parfümjével, a Kerbside Violettel “ízesített” testápoló, ezt használom már jó pár napja. Illata az angol vidéki kertek hangulatát idézi: nyers ibolya, annak minden részlete (levele, virága, gyökere, a harmat, amely a növényen hízott) érezhető, ezt erősíti a fás jegy, egyszerre földes és természetközeli. Ugyanakkor van egyfajta arisztokrata bája, engem egyből a viktoriánus korba repít. Izgalmas, szokatlan illat.

Az exkluzív testápolók az alábbi illatokban jelentek meg:

Lust – a legintenzívebb jázmin, amit valaha próbáltam

Goddess – a földistennő

Pansy – a friss reggel illata rozmaringgal, feketeribizlivel

Princess Cottongrass – a frissen vágott fű illata

Flower’s Barrow – sós tengeri levegő, kamilla és rózsaillat

Tank Battle – szegfűszeges pacsuli

The President’s Hat – fűszeres füstölő

Furze – mimózaözön

Icon – mirha citrusokkal és jázminnal

Ginger – bizsergető gyömbér

Mindegyik krém 250 g-os kiszerelésben kapható, 6000-11000 Ft közötti áron.

Ne feledjétek, ezek csak a Lush webshopjában érhetőek el, katt a linkre!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter