Estée Lauder menyasszonyi illatai

Amerika nagy kozmetikai márkája – amelyet egy magyar származású asszony alapított – különösen odafigyel a nők nagy pillanataira. Így nem véletlen, hogy  gyakorlatilag a világon a legnépszerűbb menyasszonyi illat az Estée Lauder Beautiful parfüm. az 1985-ben megjelent illat egy romantikus virágcsokor friss citrusos jegyekkel, és meleg, elegáns fás alaptónusokkal. Az illat népszerűsége máig is töretlen, nem véletlenül nem nyúlt hozzá sokáig a márka, csak 1-1 nyári változata jelent meg. Ellenben így harminc év távlatából már ráfért a frissítés, így tavaly kiadták a Beautiful Belle változatát.

“A szerelem felrúgja az összes szabályt. Magába foglalja a licsi, a mimóza, a rózsaszirom, a narancsvirág, a gardénia és a marcipán pézsma pimasz keverékét. Romantikus, gondtalan és tiszteletlen. A modern szerelem egy utazás: az első félénk vonzódó pillanatok, a teljes romantika, az ígéret az örök elkötelezésre.”

Idén újabb változata jelenik meg Beautiful Belle Love néven, nagyon hangulatos kis reklámmal fűszerezve. Én azt gondolom, hogy nem csak kizárólag a Beautiful vonal az, amely a menyasszonyokat szólítja meg. Az Estée Lauder parfümök legtöbbje kifejezetten megállja a helyét bármilyen esküvőn: legyen szó hagyományos fehér ruhás lakodalomról vagy éppen egy romantikus helyszínen megrendezett bohókás, egyedi esküvőről. A Pure White Linen kifejezetten a fehér, ropogós ruha illatát adja vissza, a Beyond Paradise egy izgatóan egzotikus virágcsokor, a Pleasures maga a felhőtlen boldogság, míg a Modern Muse a mai femme fatale illat. 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter