Beauty-percek: CeraVe hidratáló

Hoppá, mire bukkantam a Notino.hu-n!

“A CeraVe az arc- és bőrápolás területén már több mint 10 éve az USA egyik vezető márkája. Bőrgyógyászokkal együttműködve olyan kozmetikai készítmények kifejlesztésén dolgoznak, melyek segítik a bőrgát feltöltését, megújulását és optimalizálását. A CeraVe kozmetikumok sikere 3 természetes ceramid komplexet tartalmazó egyedülálló összetételükben rejlik. A ceramidok olyan lipidek, melyek természetesen jelen vannak a bőrben, megújítják a bőrgátat és hosszantartó hidratálást biztosítanak. Azonban a száraz és érzékeny bőrből gyakran hiányoznak a ceramidok, ezért pótolni kell azokat. A CeraVe kozmetikumokban lévő ceramidok a forradalmi MVE® technológiának köszönhetően fokozatosan szabadulnak fel, így egész nap folyamán biztosítják a készítmények hatékonyságát. Valamennyi CeraVe termék rendkívül kímélő, nem komedogén, parfümmentes, ráadásul egyszerű összetételű. A ceramiden kívül a CeraVe kozmetikumok egyéb aktív összetevőket, így hialuronsavat, glicerint vagy koleszterint is tartalmaznak. Kényeztesse az arcbőrét például tisztító emulzióval, CeraVe hidratáló krémmel vagy CeraVe hidratáló tejjel és ismerje meg a különbséget!”

Épp a Krémmánián kerestem valamit, amikor rábukkantam a CeraVe termékekbe, és egyből rákerestem a neten. Ugyanis a CeraVe Moisturising Cream – magyar nevén hidratáló krém – mintha nekem készült volna. Én ezer éve azt a bizonyos patikai Cremor Aquosus FoNo-t használom igen problémás, de erősen vízhiányos bőrömre, és mindig állandó darabja a napi rutinomnak. Ugyanis egyáltalán nem mindegy azoknak, akik felületi vízhiányosak, de mellette baromira hajlamosak az eltömődésre, túlzott faggyútermelésre, hogy mivel hidratálnak. A legminimálisabb olajtól is ocsmány mitesszeres, pattanásos lesz a képem, és a drogériákban kapható krémek alatt szó szerint fuldokol, húzódik a bőröm. Éppen ezért örültem a CeraVe-nek, mert azt ígéri, hogy azonnal hidratált érzést ad, ami azért kitart egy darabig. Ha lúd, legyen kövér alapon berendeltem a Notino.hu oldalról a hatalmas, 340 g-os kivitelt. Basszus, tényleg óriási. Ez 4640 Ft-ba került. Hála a jó égnek, hogy lehet testre és arcra is kenni, totál illatanyagmentes. Elvileg száraz, nagyon száraz bőrre javasolt, de az én vízhiányos bőröm úgy issza, mintha sosem látott volna hidratálót. Engem nagyon emlékezetet az imádott patikai krémemre (mert egyébként ez majdnem az a kategória), csak nem annyira testes állagú. Azaz van textúrája, nem egy lötyi krém, de a patikai nehezebben szívódik fel. Nagyon klassz darab, igazi családi must have. Én nyugodt szívvel kenem a gyerekem testére, arcára is így télvíz idején. Az ára nagyon jó, bátran ajánlom a nagyobb kiszerelést, mert úgy is fel fog fogyni, pláne, ha esetleg az uratok is szereti kenegetni magát:) Praktikus a doboz is, ebből aztán minden cseppet ki lehet majd nyerni.

A CeraVe márkának több terméke is kapható itthon, én alig várom, hogy a többit is kipróbálhassam. Ti próbáltátok már?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter