Avon újdonságok

Beindult az új év, és vele számos új Avon terméket tudtam tesztelni, egy kis beszámolóval készültem nektek.

Kezdjük először is a Far Away új verziójával, a Far Away Royale-lal. Nagy rajongója vagyok a Far Away-nek, ezer éve az első parfümjeim között volt, ma is szeretem az illatát. Minden verziójára kíváncsi vagyok, így a Royale sem maradhatott ki. Egyértelműen kijelenthető, hogy az alapillathoz nem sok köze van. A púderes vaníliás alapok ugyanúgy jelen vannak, mint az alapillatban, ugyanakkor a koriandermagolaj aromája pikánssá és testessé teszi az új verziót. Nagy adag jázmin van az illatban, sajnos az én orromnak túlontúl sok és szintetikus, finomabb, sejtelmesebb verziója jobb lett volna. Kissé hajaz a Hypnotic Poisonra, ütős, karakteres illat.

Gondoltam, hogy egy vasárnap délelőtt feldobom az új Anew Protinol Skin Hero maszkot, de azzal nem számoltam, hogy nem jó ötlet főzés, pakolászás közben használni, mert ehhez a maszkoz bizony ágynyugalom kell..mit is gondoltam, ha már maszk, akkor az a minimum, hogy egy kis kényeztető én-idő, nem? Szóval nagyon vastag, jól tapadó maszk, de kell neki a vízszint, ne mászkálj benne, mert lecsúszik. Én arcmosás után tettem fel, használata után éreztem, hogy hidratált a bőröm, nem húzódott. Hosszú távú hatásról nem tudok beszámolni, mert egy darabot teszteltem, de a tudat, hogy mennyi jó anyag jutott a bőrömbe, megnyugtató.

Nagyon megy a kannabisz alapú CBD olaj, amely bőrnyugtató hatású. Az Avon distillery sorozata egy magasabb fokozatra kapcsolt termékcsalád, amely az új bőrápolási szokásokra reflektál. Sajnos az én bőröm nem kompatibilis a olajokkal, így csak egyszer próbáltam ki. Este tettem fel, mert testes olaj, és féltem, hogy lecsúszik a sminkem rajta. Reggelre szépen felszívódott, nem tapasztaltam pattogzást, vagy mitesszert a bőrömön, viszont sajnos hosszútávú hatásait így nem ismerem. Viszont az olaj bőrnyugtató hatásai érdekelnek, így a testemre, kezemre fogom használni, és kúraszerűen az arcomra is.

Nagyon népszerű a legkíválóbb parfümőrök által kreált Avon illatok sorozata, az Artistique, amelynek év végén két új darabja jelent meg, az Ambre Ardent és az Oud Grandeur. Az Ambre Ardent nagyon jó kis darab, az Ambre d’Merveilles és az Ambre Imperial szerelemgyereke. Puha, édes, meleg ámbrás uniszex illat, kifejezetten jó ár/érték arányban. Megalkotója ugyanaz az Rodrigo Flores-Roux, akinek az Oud Grandeur-t is köszönhetjük, valamint a niche világban is ismert Arquiste parfümöket és a világhírű Clinique Happy illatot is. Szóval az úriember, tudja, mi a dörgés. Az Oud Grandeur egy jó kezdőillat ouddal ismerkedők számára. Gyantás, füstös és fanyarkás oud illat, visszafojtott és szintetikus (mi más lenne ennyi pénzért), ennek ellenére örömteli, hogy az Avon kínálatában ilyen alap niche kategóriájú illat megjelenik.

Az Avon újdonságait az https://avononline.avon.hu/ oldalon keressétek!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter