Beauty-percek: Oriflame smink újdonságok

Még a múlt év végén egy csodás sminkcsomaggal kopogtatott a postás, amelyet az Oriflame-től kaptam tesztelésre. Aztán sajnos beütött a Covid nálam és az év utolsó hónapjai nem a beauty-ról szóltak, hanem a lábadozásról. Most mindenképpen szeretném pótolni a beszámolómat, mert izgalmas darabokat rejtett a szépséges doboz.

Kezdjük az abszolút kedvencemmel, a Giordani Gold hidratáló sminkalappal. Alig vártam, hogy használhassam, mert már a tubusban úszkáló kis gyöngyök látványa is lenyűgözött.

Nézzük, mit ígér:

“Színváltó gyöngyöket tartalmazó, könnyű textúrájú, hidratáló, aqua-zselés sminkalap. Vidd fel az arcbőrre az alapozó használata előtt. Frissíti a bőrt, tökéletes nude alapot képez, gyöngyházas ragyogást nyújt. Ideális világos és közepes bőrtónus esetén. Hyaluronsavat tartalmaz, amely segít a bőr hidratálásában, kiegyensúyozásában, puhaságának és simaságának fokozásában.”

A hidratáló gélben színezett gyöngyök gyönyörűen összeolvadnak az arcon, szép, halvány színű krémmé állnak össze. Kellemesen hidratál és frissít, tényleg a bőrbe beolvadó jó kis sminkalap. Szeretem darab 🙂

Másik kedvencem a Giordani Gold Highlighter gyöngyök, amelyek könnyedén kezelhetőek, ha van egy jó kis ecsetünk hozzá, anélkül ne is próbálkozzunk. “A kéttónusú gyöngyökben található részecskék hibátlan ragyogást nyújtanak. A kézzel készült gyöngyök La Eleganza ásványokat tartalmaznak, amelyek kifinomult ragyogást nyújtanak a bőrnek. A gyöngyök kézzel készültek szakértők által, Olaszországban.” Szép, bronzos, aranyló árnyalatú, én simán feldobtam, mint bronzosító. Az erősséget pedig úgy lehet szabályozni, hogy a nagy fejű ecsetbe mennyire dolgozod bele a gyöngyökbe. Nyilván világos/halvány árnyalatért nem kell sokáig a gyöngyökön forgatni, míg látványosabb, erősebb színért két-három rétegben is felvihető.

A Giordani Gold öregedésgátló szérumot tartalmazó alapozó sajnos nem az én árnyalatom, ezért többszöri használatra nem tudtam kipróbálni. A kézfejemen kipróbálva közepesen erős fedést nyújtott, és nem ült bele a ráncokba. Többfunkciós, prebiotikus szérumot tartalmazó alapozó. Tartós hatást eredményez, könnyű, tökéletes fedést nyújt. Természetes, harmatos megjelenést biztosít, minden életkorban. A prebiotikus szérum segít a bőr állapotának javításában, fokozza hidratáltságát minden használat során. Azonnal segít a bőröregedés jeleinek csökkentésében. 6 árnyalatban kapható.

Végül jöjjön a Giordani Gold Fortemente szempilladúsító spirál. Különleges keféjével élmény a szempillákat festeni, szép és mély fekete árnyalatú. Valóban kiemeli a pillákat, nem csomós, és nem ragad. Én két rétegben használtam, sajnos minimálisan nap végére elmaszatolódott a szemem alatt (Istenem, már fel kell adnom a reményt, hogy nem találok olyan szempillafestéket, ami nem potyog?).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter