Avon újdonságok július

2014-ben jelent meg az Avon kínálatában a Luck parfümpáros, amelyet Maria Sharapova teniszezőnő együttműködésével álmodtak meg. A markánsan vörös bogyós gyümölcsökkel dúsított fehér virágos illat azóta is a márka kínálatában szerepel, hiszen sokan megszerették és használják. 2015-ben bővült a kínálat a női Luck La Vie-vel, majd idén nyáron igazi kis pezsgő páros robbant be a köztudatba Luck Limitless néven.

Le kell szögeznem, irtó szép üvege lett, csodás ez a kékség, és imádni való a csiszolása. Sajnos az első adandó alkalommal sikerült a masnit lekapnom róla (pedig nem kellett volna), így az kotyog, de ettől függetlenül nagyon tetszik a kivitelezés. Kezdeném a Luck Limitless for Herrel,  a női illattal. Íme az ígéret:

“Rendkívül izgalmas kompozíció igazi luxus összetevőkkel. A vezető illat az exkluzív ámbrás jegy, a gyanta meleg illatával és a gyémánt elképesztő erejével, amely a hatalom és a bátorság szimbóluma. Az illatot az egzotikus pomeló, az arany orchidea és az édes madagaszkári vanília teszi teljessé, egy olyan parfümöt alkotva, amely megadja a kellő magabiztosságot, hogy mindent elérhess, amire csak vágysz.

Éld át a mindent elsöprő magabiztosságot ezzel az izgalmas illattal, amelyben a ragyogó, lédús pomeló, az élénk golgotavirág, az arany orchidea és a fényűző ámbrás jegyek egyesülnek egy igazán pazar parfümöt alkotva.”

Nagy kedvvel fogtam neki a tesztelésnek, mert vonzott az üveg, s azt kell, hogy mondjam, a végkifejlet sem okozott csalódást. Az első percekben az illat erős, majdhogynem agresszív, a golgotavirág rendkívül intenzív, s mellé a bogyós akkordok sem kispályások, gőzerővel csapnak ki az illatból. A pomeló friss, de finoman édeskés savanykás jellege jól ellensúlyozza az erőteljes virágos akkordot. Az alapjegy árnyaltan vaníliás, meleg pézsmás hatása kellően tartósítja az illatot, kifejezetten intenzív jó pár órán keresztül. Fiatalos, élénk, kellően modern illat, jó választás a mostani kínálatból, ha valaki egy kis rafinériára vágyik.

A férfi párja sajnos nem okozott ekkora örömet. Pedig bevetettem az uramat is, és rajta próbálgattam napokig. Valamiféle diszharmóniát vélek felfedezni a parfümpáros két szereplője között. Míg a női Luck Limitless vagány, pezsgő, fiatalos, addig a Luck Limitless for Him egy kellemes középkorú úr, aki eltologatja a hivatalban a papírokat. Abszolút biztonsági játékos, sehol egy vagányság vagy pimaszság, ami nem árt egy mai szívdöglesztő fiatalnak.

Tartós és merész illat, igazi luxus hozzávalókkal. A fejillatban a szerencsebambusz, a jólét és szerencse jelképe adja az üdítően zöld aromát, amely áthatja, s vibrálóvá varázsolja az egész illatot. Ezt a grenadai szerecsendió követi a szívillatban, amelynek fényűző melegségét a különleges ámbra és borostyán erőteljes alapja teszi ellenállhatatlanná.

Merész kompozíció a szerencsebambusz üde illatával, amelyet az értékes grenadai szerecsendió egészít ki a borostyán és az ámbra erőteljes alapjain, megadva a lendületet a férfinak, hogy bármit elérjen, amit csak akar.”

Tudom, hogy a levendula a ludas, hiszen alapvetően a komolyságot (és a frissességet, aromát) szokta egy illatban megeleveníteni, de itt most a szerecsendióval és a sok-sok borssal túl komolyra sikerült. Próbál egy kicsit pezsegni a gyömbér, de elég vérszegényen muzsikál, pedig nem lenne rossz benne. Az alapjegyben lévő borostyán még inkább mélyíti az illatot, talán nem volt szerencsés a túl száraz vetiverrel párosítani, mert így tényleg a klasszikus férfiillatokat idézi, s nem lesz modern sem fiatalos. Viszont így pont tökéletes választás apukáknak, idősebb korosztálynak, csak épp nem ők a célközönség. Kár!

A júliusi újdonságokból nekem egyhangúlag az ikonikus púdergyöngyök újabb változata volt. A Flawless Soft Focus púdergyöngyök jelenleg a piacon kapható legjobb ár/érték arányú púdergyöngyök. Tudjuk mindannyian, hogy az ikonikus Guerlain Meteorites-ből nyert ihletet a termék, de örülünk, hiszen 1499 Ft-ért sehol ilyen tudású púdergyöngyöt nem kapunk. A termék 3 árnyalatban kapható, én a 03 Light Medium, azaz legsötétebb árnyalatát használom. Tökéletesen passzol a bőröm színéhez, láthatatlan, és a lényeg, mattít! Teszi szépen csendben a dolgát észrevétlenül. Ami elengedhetetlen a használatához, az egy nagy fejű púderecset. Jó alaposan meg kell vele “keverni” a gyöngyöket, majd felvinni az arcra. Nyugi, csak annyit látsz belőle, hogy lemattul az a terület, ahova felviszed. Warning! Baromira figyeljetek oda, hogy ne a mosdó felett csináljátok, mert hajlamosak a gyöngyök beleragadni a púderecset szálaiba és bizony könnyen lepotyoghatnak így. Érdemes mindig rákukkantani, hogy nincs-e benne golyó. Warning 2! Ne hagyd elől, ha kisgyerekeid vannak, mert tuti rárepülnek, és szétnyomkodnak 1-2 gyöngyöt…tapasztalat. Végtelen ideig kitart, szóval nem érdemes vele spórolni, pakoljátok bátran az arcotokra.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter