A sütőtök illata

A számomra kevésbé kedves őszi évszak egyik pozitívuma, hogy sütőtököt ehetek minden formában, sütve, főzve, levesnek, sütiben…egyszóval mindenhogyan. Kézenfekvő a kérdés, hogy viselhetünk-e sütőtök illatú, vagy sütőtök összetevőt tartalmazó parfümöt. Természetesen! 🙂 Nyilván senki nem akarje egy tepsi sült sütőtök illatát magán viselni, de a sütőtök (pumpkin) édeskés, mégis friss “zöld” jellege nagyon különlegessé varázsolhatja a parfümöket. Íme néhány igazán jó sütőtökös parfüm – a teljesség igénye nélkül.

Etat Libre d’Orange Tilda Swinton Like This

No, az ELDO illatház amúgy is szenzációsan egyedi és meglepő parfümjei közül ez visz mindent, egészen pontosan díjnyertes illat, nem véletlenül: már az zseniális, hogy az enyhén szólva egyedi megjelenésű Tilda inspirálta az illatot, ráadásul még olyan kompozíciót raktak össze, amely egyszerre formabontó, orrnak kellemes és viselhető darab is. Érdemes kipróbálni!

Demeter Pumpkin Pie

A “parfüm könyvtáráról” is híres Demeter már mindent megalkotott parfümben, ami megalkotható. Így a sütőtököt is. Mind minden Demeter illat, ez sem túlbonyolított, egyszerűen sütőtök illatú.

CB I Hate Perfume November

Nos, ha már a parfüm neve november, más illata nem is lehet, mint sütőtök, gomba, tölgymoha, fenyő, széna és alma. És tényleg a november bontakozik ki az üvegből 🙂

Tommy Hilfiger True Star

Szépen finoman megbújik az a bizonyos sütőtök illat ebben a népszerű parfümben, sokan nem is tudják, hogy az összetevők között halványan, de meghúzza magát. Bár nem csoda, hogy a sárgadinnye, tej, méz és málna között elvész!

Bath & Body Works Black Currant Vanilla

Szintén őszi hangulatot idéz ez a parfüm, csak az édesebb, krémesebb oldalról, a sütőtök jelen esetben gyümölcsös-vaníliás köntösbe ágyazták.

Harvey Prince Eau Flirt

A 2008-ban alapított kozmetikai cég parfümvonala meglepő összetevőkkel párosította a sütőtököt: cupcake, mogyoró, fahéj és frézia mellett friss citrom is helyet kapott a kompozícióban. Érdekes lehet!

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter