Gwyneth Paltrow, és az ő illatai

45 éves lett az egyik legmegosztóbb színésznő, Gwyneth Paltrow. Igazi színészdinasztia sarja, maga is számos jó szerepet tudhat maga mögött, de ezidáig még semmi igazán átütőt nem játszott. A legmenőbb pasikkal járt, egy zenészhez ment hozzá, ultra egészséges (és ultra drága) termékeket árul saját webshopjában, barátai csupa híres emberek (Madonna, Stella McCartney), és mégis úgy irritálja a legtöbb embert. Nem tudom, miért nem szerethető karakter, nekem nincs vele bajom – igaz, rajongója sem vagyok. Mindenesetre már 45 éves, így itt az ideje meg nézni, milyen illatokat szeret használni.

Mivel Gwyneth számtalan illat arca is volt, feltételezzük, hogy azokat is használta. Évekig az Estée Lauder arca volt, olyan parfümökhöz adta a nevét (arcát), mint Pleasures, Pure White Linen, Sensuous. Idén a Hugo Boss csapott le rá, jó érzékkel, és az új Boss Nuit parfümöt reklámozza.

Régi kedvence Gwyneth-nek a Presciptives Calyx illata, 1987-ből, melyet a nagyszerű és tehetséges Sophia Grojsman parfümőr tervezett. A ’90-es évek egyik népszerű illata volt.

Gwyneth stílusához tökéletesen passzol Creed Spring Flower virágos-gyümölcsös alkotása, a maga könnyed, légies és áttetsző, gyöngéden édeskés illatával.

Számomra kakukktojásnak tűnik a listán a Chanel Coco, bár Gwyneth egy-egy vörös szőnyeges bevonuláson szívesen jelenik meg dívaként, ott el tudom képzelni rajta a Coco merészen érzéki illatát.

Egy másik ikonikus Chanel illat, a Chanel 19 is Gwyneth kedvencei közé tartozik. Tökéletesen passzol (szerintem:)

Ha hihetünk a listáknak, pletykáknak, akkor máris kirajzolódik a szende Gwyneth dögös démon oldala is, hiszen egyik nagy kedvence Tom Ford Black Orchid parfümje, ami minden, csak nem visszafogott, kiscicás illat:)

Már kapható Gwyneth oldalán első saját parfümje Goop néven, s azóta már megjelent az Edition 1 és Edition 2. Az első kiadás egy tiszta, balzsamos, fás, vaníliás illat, a második pedig friss fűszerezettségű aromás illat.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter