A hónap illata – február

Február van, ez a hónap pedig többnyire a télről, hidegről és általában a hóról szól?..Hosszabbodnak a nappalok, közeledik a farsang, a karneválok, és ha néha még a nap is kisüt, az különösen fel tudja dobni az ember hangulatát. A februárhoz leginkább a hó illik, a hóról pedig a kristálytiszta csillogás, letisztultság, minimalizmus és elegancia jut az ember eszébe. Így aztán a hónap illata is könnyedén került kiválasztásra, ez pedig a Puredistance Puredistance I.

Puredistance Visual

A parfümház a legfelsőbb luxus kategóriát képviseli, első illatuk a Puredistance I pedig 2007-ben jelent meg. Magáról a parfümházról nem is írnék többet, hisz 2013 végén ez már részletesen bemutatásra került a Parfümblogon. Nézzük is rögtön az illatot, mitől is annyira téli, februári a Puredistance I. A parfümöt Bécsben alkották meg, már önmagában ez hordozza a minőséget és tiszta eleganciát, gondoljuk akár a Schönbrunn-i kastélyra, a belvárosra, a kávéházakra, a Stephanskirche-re vagy a rengeteg üzletre. És ha Ausztria, akkor természetesen eszünkbe jutnak a hegyek, a hó, a tél, a hideg és a ragyogó tisztaság. Ennek a mesterműnek a különlegessége, hogy 32%-os parfümolajat tartalmaz, ami igencsak ritka a parfümök világában. Ezzel az erőteljes esszenciával a legnagyobb hidegben is határozottságot sugall, a hideg és meleg játéka ez az illat, mely fantasztikusan bontakozik ki ebben a kissé szomorkás, hideg februárban. Ropogós mandarin és a frissen kirobbanó narancsvirág, mely az illat kifújásakor bontakozik ki, vidámságot és örömet hoz a hétköznapokba, majd hamarosan a jázmin, rózsa, magnólia és mimóza olyan erőteljes intenzitást ad neki, hogy viselője minden tekintetet magára vonz. A pézsma, ámbra és a vetiver az alapjegy elemeiként meghozza az intimitást és elmélyíti a virágos összetevők hatását.

puredistance I

Mestermű a javából, így hát nem véletlen a ?master perfume? felirat. Virágos-aldehides esszenciába rejtett tömény csábítás a legmagasabb minőséggel társítva. A minimalista modern klasszikus még csomagolásból is meghökkentőt és egyedit kapott, maga az üveg olyan, mint egy futurisztikus ?kapszula? aranyozott kupakkal, mindehhez limitált szériás Swarovski kristályból csiszolt, arannyal díszített tartó is kapható, melyből mindössze 2048 darab készült. A kristály tartóban pedig folyékony aranyként ragyog földrészünk egyik legdrágább parfümje, mely a legzordabb, legjegesebb télben is az erőt, magabiztosságot és csábítást sugározza. Ez az illat, amit ha épp akkor fújunk magunkra, amikor nagyjából mindent veszni látunk, újra önbizalmat önt belénk és elhisszük, hogy bármit elérhetünk, mintegy pajzsként vértez fel, a szépség, egyediség és sebezhetetlenség pajzsával.

Itt olvashattok még a nagy sikerű Black illatról.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter