Drew Barrymore és kedvenc parfümjei

Drew Barrymore sosem tartozott a kedvenc színésznőim közé, valahogy nekem olyan fura volt, aztán ahogy én is “nőttem” vele együtt, egyre szimpatikusabb lett, hogy a legkevésbé tipikusan hollywoodi színésznő, pedig az, méghozzá elég sokoldalúan. Iszonyú sok nehézség van már a 39 éves Drew háta mögött, remélem most már megtalálja új párja és második babája mellett a boldogságot. Lássuk, mindezt milyen parfümfelhőben teszi!

Drew-Barrymore

Annick Goutal Petite Cherie

Nagyon illik ez az illat Drew-hoz, romantikus, vidám, sugárzó és végtelenül optimista illat.

Diptyque Fig 

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor nem is a Fig parfümöt, hanem a szobaillatosító sprayt használja előszeretettel…hááát…:)

Apothia IF

Annak idején ez motivált arra, hogy beszerezzem az első Apothia parfümömet (Pearl), melyet remélem, több is követ majd. Az IF az Apothia legnépszerűbb illata, igazi egzotikus virágos bohém illat.

Chanel Chance

Nem kell magyaráznom a Chance bizonyítványát, a Coco Mademoiselle mellett az egyik legnépszerűbb fiatalos illat a Chanel illatháztól. Minden nőnek kötelező. Pont. 🙂

Demeter Gin & Tonic

A tengerentúlon imádják a Demeter meghökkentő illatkönyvtárát, melyben már közel száz “dolog” illatát találhatjuk meg (mint a piszok, hó, fű, eső, paradicsom, többek között). A Gin & Tonic az ami: gin és tonik. Nem biztos, hogy szívesen viselném.

Guess Guess For Woman

Elmondhatjuk, hogy Drew édesszájú, már ami a parfümöket illeti. A Guess virágos-gyümölcsös illatában csak úgy tobzódnak az édes, zamatos jegyek. Nagyon játékos, élettel teli illat.

Sanrio Momoberry

Igen, jól olvassátok. Én is felvontam a szemöldököm, de hát Drew Barrymore-ról van szó, nála minden normális, még az is, ami nem. Szóval a kislányoknak tervezett Momoberry szinte túlcsordul az édes, ragadós és cukros jegyektől: kókusz, barack, eper, guava, papaya…ennivaló, ugye?

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter